detector.media
20.03.2014 17:20
Телеканал ZIK запускає новий проект «Інсайдери. Під прикриттям»
Телеканал ZIK запускає новий проект «Інсайдери. Під прикриттям»

На західноукраїнському телеканалі ZIK 31 березня стартує новий проект у жанрі «журналіст змінює професію», який отримав назву «Інсайдери. Під прикриттям». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Команда програми каналу ZIK «ПРАВОкація» повертається в ефір у новому проекті журналістських розслідувань «Інсайдери. Під прикриттям».

 

«"ПРАВОкація" - це один із найуспішніших проектів телеканалу ZIK, про що свідчили  його рейтинги. Та команда проекту  - дуже молода і амбітна, вони прагнули розвитку та змін, мали чимало цікавих ідей. Власне, їх ми і реалізовуємо у новому проекті. В його основі - також розслідування,  але гостріші, сміливіші та дуже динамічні.  Проект "Інсайдери. Під прикриттям" - глибший за змістом, аніж "ПРАВОкація"», - повідомив генеральний директор медіаходингу  ZIK Дмитро Добродомов.

 

 

«Коли на місце одного звільненого нечесного міліціонера, чиновника, простого працівника підприємства приходив такий самий - це нагадувало боротьбу з вітряками. Тож ми вирішили розширити межі своїх розслідувань. Наша мета - не викриття порушень однією людиною, а ретельне  дослідження усієї системи роботи - від низу і до самих верхів», -  говорить керівник проекту «Інсайдери. Під прикриттям» Галина Роспопа.

 

Перший сезон проекту триватиме рік. Кожен випуск - це щоразу інша професія, яку «обере» журналіст, інший заклад.  Канал обіцяє глядачам довершені розслідування журналістів-шпигунів, сенсаційні зізнання людей, задіяних у системі, величезну кількість прихованих зйомок.

 

Творча група  проекту переконана, що роздобуті знання та інформація стануть їхньою головною зброєю у боротьбі із системою.

 

«Принцип роботи журналістів ZIK - досягнення конкретного результату. Якщо у попередньому проекті ми домагалися, щоб карали конкретних людей,  винних за порушення закону, то тепер наша мета глобальна -  зруйнувати систему. Розслідування допоможуть нам зрозуміти, що варто змінювати в тій чи іншій сфері, яким чином цього можна досягнути. Журналісти готуватимуть свої пропозиції, ми збиратимемо думки експертів, сподіваємося на активність людей, які більше не хочуть працювати у старій системі. Змінимо систему разом!», - сподівається Галина Роспопа.

 

 

Нагадуємо, з 28 лютого щоп'ятниці о 22.25 у прямому ефірі телеканалу ZIK виходить програма Люстраційного комітету Майдану Львівщини.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY