Головред bigmir.net Олег Лисенко залишає посаду - UMH Digital об’єднує редакції  bigmir.net і tochka.net

Головред bigmir.net Олег Лисенко залишає посаду - UMH Digital об’єднує редакції bigmir.net і tochka.net

20 Березня 2014
5559
20 Березня 2014
16:32

Головред bigmir.net Олег Лисенко залишає посаду - UMH Digital об’єднує редакції bigmir.net і tochka.net

5559
Головред bigmir.net Олег Лисенко залишає посаду - UMH Digital об’єднує редакції  bigmir.net і tochka.net
Головред bigmir.net Олег Лисенко залишає посаду - UMH Digital об’єднує редакції  bigmir.net і tochka.net

Ольга Кліпкова (на фото), яка раніше займала посаду головного редактора і керівника сайту tochka.net, призначена головним редактором інформаційно-розважального сайту bigmir.net і жіночого порталу tochka.net. Про це повідомляє прес-служба UMH Digital.

 

Колишній головний редактор bigmir.net Олег Лисенко прийняв рішення припинити роботу над проектом. У зв'язку з цим керівництвом холдингу було прийнято рішення об'єднати редакції bigmir.net і tochka.net.

 

«Я чотири роки пропрацював у bigmir.net, вклав у нього величезну кількість часу, сил, ідей і душі. Ми зібрали чудову команду професіоналів і я дуже ціную кожного співробітника. Але відчуваю, що необхідно рухатися далі і запустити ще один проект з нуля. Це саме те, що мені цікаво і те, що мене надихає. Хочу побажати Ользі удачі, впевнений, що її професійні якості дозволять відмінно впоратися з завданням розвитку обох проектів, а також принести свій досвід і нові ідеї в bigmir.net», - сказав Олег Лисенко.

 

Новопризначений редактор bigmir.net заявила, що готова очолити об'єднану редакцію bigmir.net і tochka.net.

 

«Я буду рада працювати з такою сильною командою , яка зібралася в bigmir.net. Для мене велика відповідальність очолити об'єднані редакції двох найбільших у своїх категоріях ресурсів. Я дякую компанії за надану мені довіру, і впевнена, що в самий найближчий час ми всі разом покажемо відмінні результати», - сказала пані Кліпкова.

 

Водночас директор холдингу UMH Digital Дмитро Лисицький заявив, що у холдингу з'явилась вакантна посада керівника проекту tochka.net.

 

«Оскільки Оля займеться побудовою об'єднаної редакції, у нас з'являється вакансія керівника tochka.net. Ми шукаємо людину, яка володіє по-справжньому серйозним досвідом , щоб очолити зрілий проект, і не побоїться подискутувати зі мною про майбутнє інтернет-бізнесу», -  пояснив пан Лисицький.

 

Нагадаємо, Ольга Кліпкова стала редактором tochka.net в жовтні 2011 року. До того пані Кліпкова працювала редактором сайту журналу «Профиль», а раніше - у прес-службі Міністерства палива й енергетики України.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5559
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду