detector.media
20.03.2014 16:32
Головред bigmir.net Олег Лисенко залишає посаду - UMH Digital об’єднує редакції bigmir.net і tochka.net
Головред bigmir.net Олег Лисенко залишає посаду - UMH Digital об’єднує редакції  bigmir.net і tochka.net

Ольга Кліпкова (на фото), яка раніше займала посаду головного редактора і керівника сайту tochka.net, призначена головним редактором інформаційно-розважального сайту bigmir.net і жіночого порталу tochka.net. Про це повідомляє прес-служба UMH Digital.

 

Колишній головний редактор bigmir.net Олег Лисенко прийняв рішення припинити роботу над проектом. У зв'язку з цим керівництвом холдингу було прийнято рішення об'єднати редакції bigmir.net і tochka.net.

 

«Я чотири роки пропрацював у bigmir.net, вклав у нього величезну кількість часу, сил, ідей і душі. Ми зібрали чудову команду професіоналів і я дуже ціную кожного співробітника. Але відчуваю, що необхідно рухатися далі і запустити ще один проект з нуля. Це саме те, що мені цікаво і те, що мене надихає. Хочу побажати Ользі удачі, впевнений, що її професійні якості дозволять відмінно впоратися з завданням розвитку обох проектів, а також принести свій досвід і нові ідеї в bigmir.net», - сказав Олег Лисенко.

 

Новопризначений редактор bigmir.net заявила, що готова очолити об'єднану редакцію bigmir.net і tochka.net.

 

«Я буду рада працювати з такою сильною командою , яка зібралася в bigmir.net. Для мене велика відповідальність очолити об'єднані редакції двох найбільших у своїх категоріях ресурсів. Я дякую компанії за надану мені довіру, і впевнена, що в самий найближчий час ми всі разом покажемо відмінні результати», - сказала пані Кліпкова.

 

Водночас директор холдингу UMH Digital Дмитро Лисицький заявив, що у холдингу з'явилась вакантна посада керівника проекту tochka.net.

 

«Оскільки Оля займеться побудовою об'єднаної редакції, у нас з'являється вакансія керівника tochka.net. Ми шукаємо людину, яка володіє по-справжньому серйозним досвідом , щоб очолити зрілий проект, і не побоїться подискутувати зі мною про майбутнє інтернет-бізнесу», -  пояснив пан Лисицький.

 

Нагадаємо, Ольга Кліпкова стала редактором tochka.net в жовтні 2011 року. До того пані Кліпкова працювала редактором сайту журналу «Профиль», а раніше - у прес-службі Міністерства палива й енергетики України.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY