34 канал у Дніпропетровську підготував відеоролики про єдність України

34 канал у Дніпропетровську підготував відеоролики про єдність України

18 Березня 2014
4917
18 Березня 2014
15:39

34 канал у Дніпропетровську підготував відеоролики про єдність України

4917
34 канал у Дніпропетровську підготував відеоролики про єдність України
34 канал у Дніпропетровську підготував відеоролики про єдність України

Дніпропетровський 34 канал, який входить до складу «Регіональної Медіа Групи», що належить групі СКМ Ріната Ахметова, підготував серію відеороликів «Єдина країна - Единая страна» на підтримку єдності України. Про це повідомила прес-служба телеканалу.

 

У відеороликах журналісти, представники національних меншин, лідери молодіжних рухів, священнослужителі російською та українською мовами розповіли про своє життя в Україні. Герої роликів стверджують, що ніколи і ніде не відчували жодних утисків за мовною чи релігійною ознакою та закликають всіх українців до єдності.

 

Переглянути відеоролики, створені 34-м каналом, можна на сайті каналу.

 

34 канал також долучився до загальноукраїнської акції «Єдина країна. Единая страна». Програми телеканалу виходять в ефірі з єдиним для всіх українських телеканалів логотипом - прапором України і написом «Єдина країна. Единая страна».

 

16 березня за ініціативою 34-го каналу дніпропетровці записали відеозвернення до діячів культури Російської Федерації,  що підтримали позицію Володимира Путіна у Криму, де закликали росіян поважати єдність України та цілісність України.

 

Нагадаємо, 34 канал почав мовлення 25 жовтня 1993 року. З початку 2011 року контрольний пакет акцій належить групі СКМ Ріната Ахметова. У 2011-му отримав ліцензію на цифрове мовлення.

 

Генеральним директором дніпропетровського 34-го каналу (ПрАТ «Телевізійна служба Дніпропетровська) 15 серпня 2013 року призначений Юрій Сугак, керівник регіонального каналу «Донбас». Обидва канали входять до холдингу «Медіа Група Україна».

 

Як повідомляла «Детектор медіа», чотири телеканали Східної України, серед яких «Донбас» (мовить на території Донецької, Луганської, Дніпропетровської та Запорізької областей), 34 канал (Дніпропетровська область), «Сигма» (м. Маріуполь, Донецька область) і «ТВ-Сфера» (м. Харцизьк, Донецька область), утворили «Регіональну Медіа Групу» у складі холдингу «Медіа Група Україна».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4917
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду