Юрій Сугак очолив дніпропетровський 34 канал

Юрій Сугак очолив дніпропетровський 34 канал

15 Серпня 2013
8643
15 Серпня 2013
10:05

Юрій Сугак очолив дніпропетровський 34 канал

8643
Юрій Сугак очолив дніпропетровський 34 канал
Юрій Сугак очолив дніпропетровський 34 канал

15 серпня Юрій Сугак, керівник регіонального каналу «Донбас», також призначений генеральним директором дніпропетровського 34-го каналу (ПрАТ «Телевізійна служба Дніпропетровська»). Про це повідомляє прес-служба холдингу «Медіа Група Україна», до складу якого входять обидва канали.

 

Раніше посаду генерального директора 34-го каналу займав Андрій Будяк, який залишив компанію за власним бажанням у зв'язку з роботою над новим проектом.

 

Першочерговими завданнями, що поставлені перед паном Сугаком, є зміцнення позиції каналу, стратегічне планування подальшого розвитку й ефективне партнерство, повідомив генеральний директор «Медіа Групи Україна» Федір Огарков. На його думку, досвід пана Сугака в розвитку регіонального телебачення допоможе максимально швидко досягнути нових цілей.

 

«У регіонального мовника завжди буде перевага у швидкості реагування на події, що відбуваються в рідному місті, в можливості приділити цьому більше часу в ефірі каналу, в інтерактиві, який стимулює глядацький інтерес», - зазначив у свою чергу Юрій Сугак.

 

Нагадаємо, 34 канал почав мовлення 25 жовтня 1993 року. З початку 2011 року контрольний пакет акцій належить групі СКМ Ріната Ахметова. У 2011-му отримав ліцензію на цифрове мовлення.

 

Довідка:

Юрій Сугак закінчив Східноукраїнський університет в Луганську за спеціальністю «Історія і соціальні дисципліни», Донецький національний університет за спеціальністю «Менеджмент організацій». З 1995 до 1998 років працював редактором, ведучим, кореспондентом на обласному державному телебаченні Донецької області. З 1998 року працює в ТОВ «Телерадіокомпанія "Україна"», у 2010 році обійняв посаду директора телеканалу «Донбас». З 1996 року - член Спілки журналістів України. У 2010 році отримав звання заслуженого журналіста України.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8643
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду