Радіо «Вести» розпочало мовлення у чотирьох містах України

Радіо «Вести» розпочало мовлення у чотирьох містах України

18 Березня 2014
5464
18 Березня 2014
12:35

Радіо «Вести» розпочало мовлення у чотирьох містах України

5464
Радіо «Вести» розпочало мовлення у чотирьох містах України
Радіо «Вести» розпочало мовлення у чотирьох містах України

Сьогодні, 18 березня, в 12.00 радіо «Вести» почало цілодобове мовлення. Про це повідомляє прес-служба холдингу «Мультимедіа Інвест Груп».

 

Наразі радіо «Вести» мовить у чотирьох містах - Києві (104,6), Харкові (100,5), Дніпропетровську (107,7) і Севастополі (87,7).

 

Радіо «Вести» - це радіостанція формату news&talk (розмовне радіо). Кожні 15 хвилин в ефір виходитимуть новини, цілодобово будуть йти ток-шоу, під час яких запрошені гості та ведучі обговорюватимуть головні події дня. Медіахолдинг повідомляє, що програми «Радио Вести» будуть йти в прямому ефірі, «а це означає - ніякої цензури не буде».


Як повідомляла «Детектор медіа», радіо «Вести» - черговий проект холдингу «Мультимедіа Інвест Груп» Ігоря Гужви, який також видає щоденну газету «Вести» і щотижневий журнал «Вести. Репортер». Керівником проекту став Дмитро Солопов, головним редактором - Олексій Воробйов, обоє - екс-керівники російської радіостанції «Коммерсант FM». Шеф-редактор служби новин - Сакен Аймурзаев. Ведучі радіо «Вести»: Матвій Ганапольський (ведучий ранкового шоу), Василіса Фролова, Вікторія Хмельницька, Ксенія Туркова, Наталія Валевська, Костянтин Дорошенко та інші.

 

«У нас можуть висловитися люди з полярними політичними поглядами, ведучий не нав'язує ніяку позицію. Він допомагає розібратися в ситуації. Слухач дізнається про факти, чує їх оцінку з різних точок зору, сам робить висновки», - запевняє Дмитро Солопов.

 

В студії - Матвій Ганапольський

 

«Експерти можуть бути різними. Але найважливіша точка зору - точка зору наших слухачів. Вони можуть зателефонувати до нас в редакцію на гарячу лінію, надіслати sms, написати на нашій сторінці в соцмережах. Їх запитання і думки будуть звучати в прямому ефірі. Наші радіослухачі будуть в курсі всього, що відбувається в Україні та світі, де б вони не знаходилися - в машині, на роботі, вдома або в будь-якому іншому місці, де ловиться наша хвиля і є доступ до інтернету. Вперше в Східній Європі створена система Radiovision, повна візуалізація радіостанції, що дозволяє вести зі студії високоякісну трансляцію у форматі full HD», - повідомив Олексій Воробйов.

 

Нагадаємо, радіо «Вести» холдингу «Мультимедіа-інвест груп» розпочинає цілодобове мовлення на тиждень раніше запланованої дати старту, через ситуацію у країні, що стрімко розвивається. Мовлення розпочалось на частотах, що раніше належали UMH Group і на яких за умовами партнерства з UMH мовило «Радіо 24».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5464
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
1
3657 дн. тому
ну Севастополь вы зря вписали ;-)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду