detector.media
18.03.2014 12:35
Радіо «Вести» розпочало мовлення у чотирьох містах України
Радіо «Вести» розпочало мовлення у чотирьох містах України

Сьогодні, 18 березня, в 12.00 радіо «Вести» почало цілодобове мовлення. Про це повідомляє прес-служба холдингу «Мультимедіа Інвест Груп».

 

Наразі радіо «Вести» мовить у чотирьох містах - Києві (104,6), Харкові (100,5), Дніпропетровську (107,7) і Севастополі (87,7).

 

Радіо «Вести» - це радіостанція формату news&talk (розмовне радіо). Кожні 15 хвилин в ефір виходитимуть новини, цілодобово будуть йти ток-шоу, під час яких запрошені гості та ведучі обговорюватимуть головні події дня. Медіахолдинг повідомляє, що програми «Радио Вести» будуть йти в прямому ефірі, «а це означає - ніякої цензури не буде».


Як повідомляла «Детектор медіа», радіо «Вести» - черговий проект холдингу «Мультимедіа Інвест Груп» Ігоря Гужви, який також видає щоденну газету «Вести» і щотижневий журнал «Вести. Репортер». Керівником проекту став Дмитро Солопов, головним редактором - Олексій Воробйов, обоє - екс-керівники російської радіостанції «Коммерсант FM». Шеф-редактор служби новин - Сакен Аймурзаев. Ведучі радіо «Вести»: Матвій Ганапольський (ведучий ранкового шоу), Василіса Фролова, Вікторія Хмельницька, Ксенія Туркова, Наталія Валевська, Костянтин Дорошенко та інші.

 

«У нас можуть висловитися люди з полярними політичними поглядами, ведучий не нав'язує ніяку позицію. Він допомагає розібратися в ситуації. Слухач дізнається про факти, чує їх оцінку з різних точок зору, сам робить висновки», - запевняє Дмитро Солопов.

 

В студії - Матвій Ганапольський

 

«Експерти можуть бути різними. Але найважливіша точка зору - точка зору наших слухачів. Вони можуть зателефонувати до нас в редакцію на гарячу лінію, надіслати sms, написати на нашій сторінці в соцмережах. Їх запитання і думки будуть звучати в прямому ефірі. Наші радіослухачі будуть в курсі всього, що відбувається в Україні та світі, де б вони не знаходилися - в машині, на роботі, вдома або в будь-якому іншому місці, де ловиться наша хвиля і є доступ до інтернету. Вперше в Східній Європі створена система Radiovision, повна візуалізація радіостанції, що дозволяє вести зі студії високоякісну трансляцію у форматі full HD», - повідомив Олексій Воробйов.

 

Нагадаємо, радіо «Вести» холдингу «Мультимедіа-інвест груп» розпочинає цілодобове мовлення на тиждень раніше запланованої дати старту, через ситуацію у країні, що стрімко розвивається. Мовлення розпочалось на частотах, що раніше належали UMH Group і на яких за умовами партнерства з UMH мовило «Радіо 24».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY