Газета «Взгляд» припиняє вихід і переходить в онлайн

Газета «Взгляд» припиняє вихід і переходить в онлайн

16 Березня 2014
5638
16 Березня 2014
13:45

Газета «Взгляд» припиняє вихід і переходить в онлайн

5638
Газета «Взгляд» припиняє вихід і переходить в онлайн
Газета «Взгляд» припиняє вихід і переходить в онлайн

Видавництво «Новый взгляд страны» закриває журнал «Взгляд ТВ», а газету «Взгляд» реорганізує в онлайн-видання. Про це повідомляється в прес-релізі компанії.

 

До такого рішення генерального директора ВД «Новый взгляд страны» Андрія Сіволоцького спонукала «складна внутрішньополітична та економічна ситуація в країні».

 

«Ринок друкованої преси в 2014 році переживає не найкращі часи. Динаміка падіння ринку набагато вища за прогнози, але ми бачимо, що онлайн- преса користується значним попитом, як серед рекламодавців, так і серед читачів. Тому нами було прийнято рішення розвивати саме цей напрямок, як стратегічний», - зазначив пан Сіволоцький.

 

Натомість пріоритетним завданням він бачить посилення сайту газети «Взгляд» VZ.UA до рівня «затребуваного й популярного» із впровадженням нових інтерактивних технологій.

 

Редакцію онлайн-версії  «Взгляда» очолить Володимир Денисенко, який раніше обіймав позицію редактора відділу регіональних кореспондентів. Решта кадрових питань, відзначив Андрій Сіволоцький, ще не вирішені.  Він підкреслив, що виконає всі свої зобов'язання перед співробітниками і партнерами.

 

Випуск газети «Взгляд» було призупинено 3 березня, одночасно зі щоденною діловою газетою «Капитал». Головною причиною перерви в роботі головред назвав фактично повну відсутність надходжень від реклами.

 

Нагадаємо, газета «Взгляд» випускалася ТОВ «Новий погляд країни» з 26 вересня 2012 року спершу як тижневик, згодом - як щоденне видання. Виходила п'ять разів на тиждень - з понеділка по п'ятницю заявленим накладом 50,4 тис. примірників і розповсюджувалася в Києві та ще шести регіонах країни. Із січня 2013 року видавець «Взгляда» запустив щотижневе інформаційно-розважальне видання «Взгляд ТВ», із жовтня 2013-го - тижневик «Взгляд. Выходной».

 

Видавець газети - ТОВ «Новий погляд країни» - зареєстрований за однією адресою з видавцем газети «Капитал» ТОВ «Ділова преса країни». За неофіційною інформацією, видання входять до одного умовного медіахолдингу, який пов'язують з колишнім першим віце-прем'єром Сергієм Арбузовим. Сам пан Арбузов раніше заперечував, що він є власником низки медіа.

 

Газету «Взгляд» неодноразово звинувачували в маніпуляціях і публікації неправдивої інформації на політичні теми.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5638
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Вергей
3664 дн. тому
Весь коллектив уволен по собственному желанию - это называется обязательствами?!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду