Видавець газети «Взгляд» запустив тижневик «Взгляд. Выходной»

Видавець газети «Взгляд» запустив тижневик «Взгляд. Выходной»

3 Жовтня 2013
5188
3 Жовтня 2013
13:25

Видавець газети «Взгляд» запустив тижневик «Взгляд. Выходной»

5188
Видавець газети «Взгляд» запустив тижневик «Взгляд. Выходной»
Видавець газети «Взгляд» запустив тижневик «Взгляд. Выходной»

3 жовтня видавець щоденної суспільно-політичної газети «Взгляд» - ТОВ «Новий погляд країни» - запустив тижневик «Взгляд. Выходной». Видання є своєрідним продовженням газети і готується її редакцією. Про це йдеться в повідомленні компанії-видавця.

 

Газета «Взгляд. Выходной» містить 40 шпальт, тому в ній «більше аналітики, журналістських розслідувань, корисних матеріалів». Крім новин зі світу політики, економіки й культури та розслідувань у тижневику додано матеріали про здоров'я, сімейні стосунки, побутові поради, психологічні тести, гороскоп, сканворд, сторінку для дітей, а також телепрограму з анонсами та новинами зі світу ТБ.

 

Зі слів в. о. головного редактора «Взгляда» Андрія Хрустальова, тижневик робить акцент на журналістських розслідуваннях та непростих дискусійних темах, які інтригують і шокують.

 

«Взгляд. Выходной» виходитиме щочетверга заявленим накладом 400 тис. примірників і поширюватиметься по всій країні. 50 тис. примірників надходитимуть у роздрібний продаж, ще 350 тис. - за ознайомчою передплатою. Формат газети - А3, повний колір. Передплатна ціна на місяць - 9,95 грн, у роздріб - 3 грн.

 

«Потреба в тижневику зріла давно, - каже пан Хрустальов. - У нас молода, енергійна редакція, якій тісно в межах щоденної газети, що передбачає лаконічність. На щоденку читач витрачає максимум 20 хвилин, доки їде на роботу в метро чи їсть в обідню перерву. А це означає, що писати потрібно коротко і чітко. Тижневик читати можна докладно, без поспіху, коли є вільний час або коли складаєш плани на наступний тиждень».

 

У найближчих планах групи видань «Взгляд» - повний ребрендинг інформаційного інтернет-ресурсу vz.ua, зміст і дизайн якого оновляться протягом жовтня 2013 року.

 

Нагадаємо, газета «Взгляд» видається ТОВ «Новий погляд країни» з 26 вересня 2012 року та виходить п'ять разів на тиждень - з понеділка по п'ятницю заявленим накладом 50,4 тис. Примірників. Видання формату А3, повний колір, 16 шпальт. Ціна - 2 грн.

 

Із січня 2013 року видавець «Взгляда» запустив щотижневе інформаційно-розважальне видання «Взгляд ТВ». Формат А4, 100 шпальт, заявлений наклад 75 тис. примірників, ціна 5,60 грн.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5188
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду