Газета «Взгляд» призупинила вихід одночасно з «Капиталом», але з інших причин

Газета «Взгляд» призупинила вихід одночасно з «Капиталом», але з інших причин

5 Березня 2014
6244
5 Березня 2014
11:21

Газета «Взгляд» призупинила вихід одночасно з «Капиталом», але з інших причин

6244
Газета «Взгляд» призупинила вихід одночасно з «Капиталом», але з інших причин
Газета «Взгляд» призупинила вихід одночасно з «Капиталом», але з інших причин

Щоденна суспільно-політична газета-таблоїд «Взгляд» припинила вихід з понеділка, 3 березня, одночасно зі щоденною діловою газетою «Капитал». Про це пише Insider.

 

Головний редактор «Взгляда» Андрій Хрустальов пояснив виданню, що головна причина перерви в роботі - фактично повна відсутність надходжень від реклами. «Ринок реклами в ЗМІ фактично помер. Проблему з надходженням грошей уже відчувають усі ЗМІ, для яких єдине завдання зараз - вистояти, а чи вистоять вони, залежить від наявності резервів. Ось і "Взгляду" довелося піти на жорстке рішення через бажання зберегти резерви», - сказав він, додавши, що на цьому тижні заплановано всього один випуск.

 

Журналісти «Взгляда» повідомили Insider, що, як і в «Капитале», колектив відправили на два тижні у відпустку за власний рахунок. Проте пан Хрустальов підтвердив відпустку лише на один тиждень.

 

Нагадаємо, газета «Взгляд» випускається ТОВ «Новий погляд країни» з 26 вересня 2012 року спершу як тижневик, згодом - як щоденне видання. Виходить п'ять разів на тиждень - з понеділка по п'ятницю заявленим накладом 50,4 тис. примірників і розповсюджується в Києві та ще шести регіонах країни. Із січня 2013 року видавець «Взгляда» запустив щотижневе інформаційно-розважальне видання «Взгляд ТВ», із жовтня 2013-го - тижневик «Взгляд. Выходной».

 

Видавець газети - ТОВ «Новий погляд країни» - зареєстрований за однією адресою з видавцем газети «Капитал» ТОВ «Ділова преса країни». За неофіційною інформацією, видання входять до одного умовного медіахолдингу, який пов'язують з колишнім першим віце-прем'єром Сергієм Арбузовим. Сам пан Арбузов раніше заперечував, що він є власником низки медіа.

 

Газету «Взгляд» неодноразово звинувачували в маніпуляціях і публікації неправдивої інформації на політичні теми.

 

Як писала «Детектор медіа», газета «Капитал» з 3 березня призупинила вихід у зв'язку зі складною внутрішньополітичною ситуацією в країні.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6244
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду