На «Радіо Свобода» стартували «Кримські щоденники»

На «Радіо Свобода» стартували «Кримські щоденники»

14 Березня 2014
4204
14 Березня 2014
18:09

На «Радіо Свобода» стартували «Кримські щоденники»

4204
На «Радіо Свобода» стартували «Кримські щоденники»
На «Радіо Свобода» стартували «Кримські щоденники»

На «Радіо Свобода» в розділі «Точка зору» публікуються історії журналістів, які зараз працюють у Криму.

 

Почали публікуватись «Кримські щоденники» 3 березня. Його авторами вже виступили журналістка «Радіо Свобода» Жанна Безп'ятчук, журналістка й громадська активістка Міріам Драгіна, співробітниця Центру інформації про права людини Ірина Виртосу.

 

Автори історій діляться враженнями та спостереженнями про ситуацію в Криму. Вони документують події у тексті та на відео.

 

Як писала «Детектор медіа», Голова Комітету з моніторингу свободи преси, журналіст «Радіо Свобода» Володимир Притула раніше акцентував на тому, що в Криму працює замало журналістів, блогерів та стрімерів із регіонів України. Він запропонував фонду «Відродження» підтримати ініціативу котроїсь із журналістських організацій щодо фінансової допомоги регіональним журналістам.

 

Виконавчий директор міжнародного фонду «Відродження» Євген Бистрицький  підтвердив можливість оперативного розгляду питання про виділення його фондом грантів журналістам на відрядження до Криму. При цьому фонд готовий надати сприяння журналістам у розумних межах і для поїздок з Криму у Київ і Західну Україну.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4204
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду