detector.media
05.03.2014 11:21
Газета «Взгляд» призупинила вихід одночасно з «Капиталом», але з інших причин
Газета «Взгляд» призупинила вихід одночасно з «Капиталом», але з інших причин

Щоденна суспільно-політична газета-таблоїд «Взгляд» припинила вихід з понеділка, 3 березня, одночасно зі щоденною діловою газетою «Капитал». Про це пише Insider.

 

Головний редактор «Взгляда» Андрій Хрустальов пояснив виданню, що головна причина перерви в роботі - фактично повна відсутність надходжень від реклами. «Ринок реклами в ЗМІ фактично помер. Проблему з надходженням грошей уже відчувають усі ЗМІ, для яких єдине завдання зараз - вистояти, а чи вистоять вони, залежить від наявності резервів. Ось і "Взгляду" довелося піти на жорстке рішення через бажання зберегти резерви», - сказав він, додавши, що на цьому тижні заплановано всього один випуск.

 

Журналісти «Взгляда» повідомили Insider, що, як і в «Капитале», колектив відправили на два тижні у відпустку за власний рахунок. Проте пан Хрустальов підтвердив відпустку лише на один тиждень.

 

Нагадаємо, газета «Взгляд» випускається ТОВ «Новий погляд країни» з 26 вересня 2012 року спершу як тижневик, згодом - як щоденне видання. Виходить п'ять разів на тиждень - з понеділка по п'ятницю заявленим накладом 50,4 тис. примірників і розповсюджується в Києві та ще шести регіонах країни. Із січня 2013 року видавець «Взгляда» запустив щотижневе інформаційно-розважальне видання «Взгляд ТВ», із жовтня 2013-го - тижневик «Взгляд. Выходной».

 

Видавець газети - ТОВ «Новий погляд країни» - зареєстрований за однією адресою з видавцем газети «Капитал» ТОВ «Ділова преса країни». За неофіційною інформацією, видання входять до одного умовного медіахолдингу, який пов'язують з колишнім першим віце-прем'єром Сергієм Арбузовим. Сам пан Арбузов раніше заперечував, що він є власником низки медіа.

 

Газету «Взгляд» неодноразово звинувачували в маніпуляціях і публікації неправдивої інформації на політичні теми.

 

Як писала «Детектор медіа», газета «Капитал» з 3 березня призупинила вихід у зв'язку зі складною внутрішньополітичною ситуацією в країні.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY