Генеральним директором УНІАН став Артем Ковальов

Генеральним директором УНІАН став Артем Ковальов

3 Березня 2014
8000
3 Березня 2014
14:31

Генеральним директором УНІАН став Артем Ковальов

8000
Генеральним директором УНІАН став Артем Ковальов
Генеральним директором УНІАН став Артем Ковальов

Сьогодні, 3 березня, Артем Ковальов призначений  генеральним директором інформаційної агенції УНІАН. Про це повідомляє прес-служба групи «1+1 медіа».

 

До призначення Артема Ковальова виконувачем обов'язків генерального директора інформагентства був Михайло Ганницький, який продовжить свою роботу на посаді шеф-редактора УНІАН, а також інших інформаційно-аналітичних проектів «1+1 медіа».

 

«Для мене велика честь стати повноцінним членом команди висококласних фахівців агентства УНІАН, які цілодобово і безперервно постачають країну і світ новинами про Україну. Упевнений, що багато чому навчусь у них, і, зі свого боку, готовий докласти зусиль і використати весь свій управлінський досвід для того, щоб агентство зміцнилося на флагманських позиціях у всіх галузях медіабізнесу», - прокоментував своє призначення Артем Ковальов.

 

Раніше новопризначений гендиректор УНІАН обіймав посаду генерального директора холдингу «Главред-медіа», фінансового директора нетелевізійних активів «1+1 медіа», а також був активно залучений в процеси розвитку і модернізації ІА УНІАН.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», внаслідок переформатування  Вадим Осадчий, який був керівником департаменту інформаційних інтернет-проектів групи і гендиректором ІА УНІАН, залишив групу «1+1 медіа».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8000
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду