detector.media
03.03.2014 14:31
Генеральним директором УНІАН став Артем Ковальов
Генеральним директором УНІАН став Артем Ковальов

Сьогодні, 3 березня, Артем Ковальов призначений  генеральним директором інформаційної агенції УНІАН. Про це повідомляє прес-служба групи «1+1 медіа».

 

До призначення Артема Ковальова виконувачем обов'язків генерального директора інформагентства був Михайло Ганницький, який продовжить свою роботу на посаді шеф-редактора УНІАН, а також інших інформаційно-аналітичних проектів «1+1 медіа».

 

«Для мене велика честь стати повноцінним членом команди висококласних фахівців агентства УНІАН, які цілодобово і безперервно постачають країну і світ новинами про Україну. Упевнений, що багато чому навчусь у них, і, зі свого боку, готовий докласти зусиль і використати весь свій управлінський досвід для того, щоб агентство зміцнилося на флагманських позиціях у всіх галузях медіабізнесу», - прокоментував своє призначення Артем Ковальов.

 

Раніше новопризначений гендиректор УНІАН обіймав посаду генерального директора холдингу «Главред-медіа», фінансового директора нетелевізійних активів «1+1 медіа», а також був активно залучений в процеси розвитку і модернізації ІА УНІАН.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», внаслідок переформатування  Вадим Осадчий, який був керівником департаменту інформаційних інтернет-проектів групи і гендиректором ІА УНІАН, залишив групу «1+1 медіа».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY