Cіті-гайд Gloss.ua оновив дизайн і створив нові рубрики

Cіті-гайд Gloss.ua оновив дизайн і створив нові рубрики

14 Лютого 2014
3205
14 Лютого 2014
13:02

Cіті-гайд Gloss.ua оновив дизайн і створив нові рубрики

3205
Cіті-гайд Gloss.ua оновив дизайн і створив нові рубрики
Cіті-гайд Gloss.ua оновив дизайн і створив нові рубрики

Сіті-гайд Києва та найбільших міст України Gloss.ua оновив дизайн сайту і створив нові рубрики «Стиль життя» і «Спецтеми». Про це повідомляє відділ маркетингу та комунікацій UMH Digital.

 

У новій рубриці «Стиль життя» журналісти проекту будуть на собі проводити різні б'юті-тести косметики, вивчати новітню техніку і гаджети, а потім описувати свої враження.

 

Також у оновленій рубриці «Їжа»  з'явилися підрубрики, тепер читачам буде легко відшукати огляди нових ресторанів і кафе, відкрити для себе домашні кулінарні стартапи Home Made, тест-драйви доставки їжі, анонси фестивалів та багато іншого.

 

«Наше місто змінюється щодня , разом з ним, в ногу з часом йдемо і ми. Ми спеціально вивели "Спецтеми", в яких будуть виділятися найактуальніші на сьогоднішній момент теми та конкурси, а новий дизайн допоможе швидше зорієнтуватися і знайти відповіді на всі актуальні питання, пов'язані з життям у місті», - коментує новину керівник сіті-гайда Gloss .ua  Аревик Арзуманова.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», у грудны минулого року інтернет-холдинг United Online Ventures (UOV) увійшов до структури медіахолдингу UMH group (UMH), який, як відомо, належав Борису Ложкіну і після продажу  контролюється бізнесменом Сергієм Курченком.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3205
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду