Star Media знімає міні-серіал «Вітер в обличчя»

Star Media знімає міні-серіал «Вітер в обличчя»

11 Лютого 2014
4757
11 Лютого 2014
15:21

Star Media знімає міні-серіал «Вітер в обличчя»

4757
Star Media знімає міні-серіал «Вітер в обличчя»
Star Media знімає міні-серіал «Вітер в обличчя»

Виробнича компанія Star Media знімає чотирисерійну мелодраму «Вітер в обличчя». Про це йдеться на сайті продакшну.

 

За сюжетом у головної героїні - 20-річної Діни - помирає дідусь, вона стає жертвою квартирних аферистів, її зраджує коханий і, на додачу, вона дізнається, що вагітна. Діна обіцяє народити дитину для іншої жінки, але змінює рішення. Намагаючись втекти від жінки, якій не хоче віддавати дитину, Діна випадково стріляє в неї, після чого змушена переховуватися. Головна героїня пройде низку випробувань, дізнається таємницю свого народження, а у фіналі її життя налагодиться, і в неї з'явиться кохання.

 

Режисер міні-серіалу - Микола Михайлов, автори сценарію - Наталія Афіногенова, Євген Григоренко, Микола Михайлов, художник-постановник - Олександр Заславський, оператор-постановник - Володимир Іванов, композитор - Тимур Полянський, продюсери - Лариса Журавська і Влад Ряшин.

 

Ролі виконують Аліна Кізіярова, Євген Пронін, Катерина Волкова, Костянтин Стрельніков, Ілля Соколовський, Дмитро Смирнов.

 

Серіал має вийти в ефір у 2014 році.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4757
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду