Роман Недзельський перейшов з «Інтера» на канал «2+2»

Роман Недзельський перейшов з «Інтера» на канал «2+2»

7 Лютого 2014
7732
7 Лютого 2014
17:42

Роман Недзельський перейшов з «Інтера» на канал «2+2»

7732
Роман Недзельський перейшов з «Інтера» на канал «2+2»
Роман Недзельський перейшов з «Інтера» на канал «2+2»

Роман Недзельський приєднався у якості редактора до програми «ДжеДАІ», що виходить на «2+2», повідомляє прес-служба телеканалу.

 

«"ДжеДАІ"  впевнено завойовують свого глядача і найближчим часом програма зазнає якісних змін. У зв'язку з цим я дуже радий, що наша команда зміцнилася таким професіоналом як Роман», -  зазначив продюсер програми Максим Сухенко.

 

Програма «ДжеДАІ» розповідає  про неоголошені війни, що точаться на українських автошляхах та ґрунтується на відео, відзнятому під час нічного патрулювання знімальною групою програми, оперативному відео, наданому Державним департаментом автоінспекції, записах з водійських відео реєстраторів та матеріалах, знятих очевидцями ДТП.

 

«ДжеДАІ» виходить в ефір з понеділка по четвер о 21.00.

 

Нагадаємо, раніше Роман Недзельський працював на «Інтері», до того - на каналі ТВі.

 

Як писала «Детектор медіа», 29 квітня 2013 року Роман Недзельський разом з іншими 30-ма журналістами звільнився з ТВі через непрозору зміну власника каналу. На ТВі він працював спершу журналістом, а потім - випусковим редактором,. До приходу на ТВі наприкінці 2009 року пан Недзельський працював спеціальним кореспондентом новин «Інтера» (продакшн НІС), звідки звільнився в грудні 2009 року через незгоду з редакційною політикою та творчі розбіжності.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7732
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду