Роман Недзельський працюватиме на ТВі

21 Грудня 2009
19012
21 Грудня 2009
17:56

Роман Недзельський працюватиме на ТВі

19012
Роман Недзельський працюватиме на ТВі

Роман Недзельський, який до недавнього часу був спецкореспондентом НІСу, новинного продакшну телеканалу «Інтер», тепер працюватиме кореспондентом новин на телеканалі ТВі. Цю інформацію Роман підтвердив «Детектор медіа» особисто.

 

Нагадаємо, що Роман Недзельський разом ще з двома журналістами Ольгою Кашпор та Андрієм Сайчуком 10 грудня цього року написали заяви про звільнення з телеканалу «Інтер».

 

«Я вирішив звільнитися з телеканалу через незгоду з редакційною політикою та творчі розбіжності. Я не знаходжу спільної мови з моїм безпосереднім керівництвом, зокрема з головним редактором Олександром Пилипцем. Саме з ним ми не знаходимо спільної мови з творчих питань», - так коментування своє звільнення Недзельський.

 

До написання заяви про звільнення Недзельського спровокувала конфліктна ситуація щодо його сюжету в «Подробицях».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19012
Читайте також
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Согласен
5251 дн. тому
Одна трезвая мысль.Молодец,евроньюз.Абсолютно согласен!!!!Все остальное-маячня.Нет новостей нормальных в стране потому,что среди молодых -талантов почти нет.Каналы-отстой.
EURONEWS
5251 дн. тому
Люди, присядьте на землю ! Що ви обговорюєте. Черговий "мікрофон" перебігае з одного каналу на інший. Від цього українські новини кращими не стають. В єфірі фігня на ВСІХ каналах. Цензура тут ні до чого. Просто нове покоління журналістів нічого не вміє. І не хоче вміти. Тільки і чуємо -"дайте бабла...". Сумно, девіться закордонні новини.
1
5251 дн. тому
до заката канала оставалось совсем ничего
М
5251 дн. тому
Крутий хід! Команду Скрипін з Демянчуком збирають потужну. Поряд з Кіпіані, Шевченком, Портниковим і Наємом в новому сезоні кажуть задумали політичне ток-шоу з ведучими Івшною і Рахманіним плюс культурно-мистецький тижневик з Бринихом. Стильно ніби і люди цікаві.
глядаДтч
5251 дн. тому
Рома, тримайся там!
читаДтч
5252 дн. тому
Удачи.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду