detector.media
07.02.2014 17:42
Роман Недзельський перейшов з «Інтера» на канал «2+2»
Роман Недзельський перейшов з «Інтера» на канал «2+2»

Роман Недзельський приєднався у якості редактора до програми «ДжеДАІ», що виходить на «2+2», повідомляє прес-служба телеканалу.

 

«"ДжеДАІ"  впевнено завойовують свого глядача і найближчим часом програма зазнає якісних змін. У зв'язку з цим я дуже радий, що наша команда зміцнилася таким професіоналом як Роман», -  зазначив продюсер програми Максим Сухенко.

 

Програма «ДжеДАІ» розповідає  про неоголошені війни, що точаться на українських автошляхах та ґрунтується на відео, відзнятому під час нічного патрулювання знімальною групою програми, оперативному відео, наданому Державним департаментом автоінспекції, записах з водійських відео реєстраторів та матеріалах, знятих очевидцями ДТП.

 

«ДжеДАІ» виходить в ефір з понеділка по четвер о 21.00.

 

Нагадаємо, раніше Роман Недзельський працював на «Інтері», до того - на каналі ТВі.

 

Як писала «Детектор медіа», 29 квітня 2013 року Роман Недзельський разом з іншими 30-ма журналістами звільнився з ТВі через непрозору зміну власника каналу. На ТВі він працював спершу журналістом, а потім - випусковим редактором,. До приходу на ТВі наприкінці 2009 року пан Недзельський працював спеціальним кореспондентом новин «Інтера» (продакшн НІС), звідки звільнився в грудні 2009 року через незгоду з редакційною політикою та творчі розбіжності.

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY