«Фокус» припинив співпрацю з UMH Group і став незалежним проектом

«Фокус» припинив співпрацю з UMH Group і став незалежним проектом

6 Лютого 2014
4501
6 Лютого 2014
19:39

«Фокус» припинив співпрацю з UMH Group і став незалежним проектом

4501
«Фокус» припинив співпрацю з UMH Group і став незалежним проектом
«Фокус» припинив співпрацю з UMH Group і став незалежним проектом

Із січня 2014 року менеджмент проекту «Фокус», який включає щотижневий журнал, новинний сайт focus.ua і спец-проект «Фокус. Красивая страна», перейшов у повне управління видавництва «Фокус Медіа». Про це повідомляє піар-служба видавництва.

 

До кінця 2013 року, згідно з підписаним контрактом про продаж видання групі Vertex United, для управління продажами реклами, маркетингом і збутом видання залучалися структури UMH group. З нового року менеджмент всіх процесів видавництво «Фокус Медіа» здійснює самостійно.

 

«Проект «Фокус» тепер не входить в структуру великого медіахолдингу, і це дозволяє нам налагодити ефективні бізнес-процеси у виданні, бути більш мобільними, швидко приймати стратегічні і тактичні рішення і легко впроваджувати їх у життя», - зазначила генеральний директор «Фокус Медіа» Марина Дерепа.

 

У планах видавництва - перезапуск сайту focus.ua.

 

«Новий власник ставить перед «Фокусом» амбітну мету: домогтися лідерства на ринку суспільно-політичних видань. Але він же дає нам і інструменти для її досягнення, підтримуючи проекти нашої команди», - додала пані Дерепа.

 

Нагадаємо, що 17 червня 2013 року компанія UMH group продала проект «Фокус» українській групі Vertex United. Після цього весь холдинг UMH group було продано компанії СЄПЕК (ВЕТЭК) Сергія Курченка.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4501
Читайте також
18.05.2020 19:20
Іра Рябоштан
Гала Скляревська
Мар'яна Закусило
Наталія Данькова
12 907
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду