Канал ТВі закрив програму Марічки Бурмаки «Музика для дорослих»

Канал ТВі закрив програму Марічки Бурмаки «Музика для дорослих»

6 Лютого 2014
9284
6 Лютого 2014
18:00

Канал ТВі закрив програму Марічки Бурмаки «Музика для дорослих»

9284
Канал ТВі закрив програму Марічки Бурмаки «Музика для дорослих»
Канал ТВі закрив програму Марічки Бурмаки «Музика для дорослих»

Минулого вівторка, 30 січня, на каналі ТВі вийшов останній випуск програми «Музика для дорослих» з ведучою Марічкою Бурмакою. Наразі проект закрито. Цю інформацію пані Бурмака підтвердила «Детектор медіа» особисто.

 

За словами Марії Бурмаки, рішення про закриття програми прийняв генеральний продюсер ТВі Вадим Гарнаев.

 

«Рішення про закриття програми належить генеральному продюсеру ТВі Вадиму Гарнаєву, він особисто мені про своє рішення не повідомляв, про це я дізналась від нашої pr-служби. Причин мені не пояснили, з Гарнаєвим я не зустрічалась», - розповіла ведуча.

 

Також Марія Бурмака додала, що наразі програма «Музика для дорослих» змагається у номінації «Найкраща музична програма України» премії «Телетріумф».

 

«Можливо, програма переможе, але те, що вона вже у номінації, свідчить про те, що програма визнана хорошою. Від себе, як від музиканта, я додам, що це єдина програма з живим звуком і неформатною музикою, якої у нас дуже багато», - сказала пані Бурмака.

 

Заступник генерального директора ТВі Ольга Манько і виконавчий продюсер запропонували Марії Бурмаці подумати над іншим немузичним проектом для каналу.

 

«Зараз я думаю над цим проектом, мені цікаво спробувати. Напевно, ми будемо знімати пілот. Чи вийде ця програма, чи не вийде , я ще поки не знаю», - прокоментувала Марія Бурмака пропозицію від ТВі.

 

Пані Бурмака додала, що не зверталась до інших каналів з пропозицією виробляти для них «Музику для дорослих».

 

«Справа у тому, що зараз я дуже багато часу присвячую своєму соціальному життю і, чесно кажучи, мені здається, що зараз ні мені не до переговорів з каналами, ні їм. Мені навіть у голову не приходило ходити шукати можливість виходити саме цій музичній програмі, коли в країні відбуваються такі події», - сказала ведуча.

 

Також Марія Бурмака додала, що після відновлення виходу програми «Музика для дорослих», вона вироблялась на кошти каналу ТВі.

 

«Детектор медіа» очікує на коментар каналу з приводу закриття програми та нових проектів Марії Бурмаки.

 

Нагадаємо, 1 січня 2013 року канал ТВі призупинив виробництво програми «Музика для дорослих» через фінансові труднощі. Програма повернулась в ефір у травні 2013 року після кадрових змін каналі, зумовлених рейдерським захопленням мовника.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9284
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду