Марія Бурмака  з програмою «Музика для дорослих» повертається на ТВі

Марія Бурмака з програмою «Музика для дорослих» повертається на ТВі

3 Травня 2013
20672
3 Травня 2013
10:15

Марія Бурмака з програмою «Музика для дорослих» повертається на ТВі

20672
Марія Бурмака  з програмою «Музика для дорослих» повертається на ТВі
Марія Бурмака  з програмою «Музика для дорослих» повертається на ТВі

Програма «Музика для дорослих» з ведучою Марією Бурмакою повернеться в ефір каналу ТВі. Про це сьогодні, 3 травня,  повідомила сама співачка на своїй сторінці у Facebook.

 

Рішення про повернення на ТВі Марія Бурмака прийняла на переконання, що програма насправді потрібна глядачам, музикантам та всім, хто ідентифікує себе з Україною.

 

«З моменту закриття проекту подібної програми так і не з'явилось в українському телепросторі. Із "живою музикою", цікавими українськими музикантами, молодими колективами, академічною музикою, талановитими дітьми, "неформатними" гастролерами... Це все можна було побачити тільки в «Музиці для дорослих»»,  - йдеться у повідомленні пані Бурмаки.  

 

Зйомки нових програм «Музики для дорослих» розпочнуться через тиждень. Перша програма буде присвячена сольному концерту Тараса Чубая.

 

Також Марія Бурмака звернулась  до молодих виконавців із запрошенням до участі у програмі. «Звертаюсь до молодих музикантів: у вас знову є шанс бути почутими! Присилайте музику знову і виходьте на зв'язок», - написала ведуча.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», останній випуск програми «Музика для дорослих» вийшов в ефірі ТВі 1 січня 2013 року. Призупинення виробництва програми було зумовлене фінансовими труднощами каналу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20672
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ыыыыы
4028 дн. тому
Бурмака, когда вы вытащите тампоны из-за щек? Хватит баловаться.
Знавець
4031 дн. тому
Ничего удивительного. Это все тусня Княжицкого. Замыливание ока и манипуляции .Соромно, Марийка.
меломан
4032 дн. тому
Бурмако, до чого ти докотилася! Іти на канал, з якого звільнилися всі чесні співробітники, на канал, по-бандитському захоплений шахраями за потурання влади? Де працюють самі штрейкбрехери... Невже немає іншого виходу? Та зрештою зібратися всім разом, скинутися і створити супутниковий канал зі штаб-квартирою десь у Європі, в наших сусідів.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду