Divan.tv припинив трансляцію канала «Дождь», але обіцяє поновити

Divan.tv припинив трансляцію канала «Дождь», але обіцяє поновити

31 Січня 2014
5058
31 Січня 2014
13:33

Divan.tv припинив трансляцію канала «Дождь», але обіцяє поновити

5058
Divan.tv припинив трансляцію канала «Дождь», але обіцяє поновити
Divan.tv припинив трансляцію канала «Дождь», але обіцяє поновити

31 січня на мультимедійному сервіс-провайдері  Divan.tv  через зникнення сигналу перестав транслюватись російський телеканал «Дождь». Про це повідомляє прес-служба Divan.tv.

 

Як повідомляє сервіс-провайдер,  трансляція «Дождя» припинена технічним постачальником сигналу каналу.  Офіс досліджень і розробок Divan.tv зараз шукає альтернативні варіанти поновлення трансляції телеканалу «Дождь».

 

У Divan.tv зникнення сигналу каналу «Дождь»  пов'язують з відключенням мовника російськими операторами кабельного мовлення - «Акадо», «НТВ -Плюс», «Ростелеком».

 

Російський телеканал сподівається продовжити роботу

 

Нагадаємо, 1 грудня мультимедійний сервіс-провайдер Divan.tv почав безкоштовно транслювати телеканали, які показують в прямому ефірі альтернативний погляд на ситуацію в Україні: 5 канал, ТВі, CT.FM, Громадське ТБ та «Дождь». 24 січня Divan.tv   оприлюднила рейтинг телеканалів, відповідно до якого кращим інформаційним каналом став «Дождь», який за покадниками сервіс-провайдера випередив  «ТР- Планета» і «Перший канал. Всесвітня Мережа».

 

Як писала «Детектор медіа», російські оператори почали відключати телеканал «Дождь». Телеканал на сайті та в соцмережах розмістив опитування «Чи потрібно було здати Ленінград, щоб зберегти сотні тисяч життів?», яке викликало хвилю критики. Згодом опитування видалили, а телеканал вибачився. У зв'язку зі скаргою ветеранів Прокуратура Санкт-Петербурга розпочала перевірку телеканалу «Дождь».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5058
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду