detector.media
31.01.2014 13:33
Divan.tv припинив трансляцію канала «Дождь», але обіцяє поновити
Divan.tv припинив трансляцію канала «Дождь», але обіцяє поновити

31 січня на мультимедійному сервіс-провайдері  Divan.tv  через зникнення сигналу перестав транслюватись російський телеканал «Дождь». Про це повідомляє прес-служба Divan.tv.

 

Як повідомляє сервіс-провайдер,  трансляція «Дождя» припинена технічним постачальником сигналу каналу.  Офіс досліджень і розробок Divan.tv зараз шукає альтернативні варіанти поновлення трансляції телеканалу «Дождь».

 

У Divan.tv зникнення сигналу каналу «Дождь»  пов'язують з відключенням мовника російськими операторами кабельного мовлення - «Акадо», «НТВ -Плюс», «Ростелеком».

 

Російський телеканал сподівається продовжити роботу

 

Нагадаємо, 1 грудня мультимедійний сервіс-провайдер Divan.tv почав безкоштовно транслювати телеканали, які показують в прямому ефірі альтернативний погляд на ситуацію в Україні: 5 канал, ТВі, CT.FM, Громадське ТБ та «Дождь». 24 січня Divan.tv   оприлюднила рейтинг телеканалів, відповідно до якого кращим інформаційним каналом став «Дождь», який за покадниками сервіс-провайдера випередив  «ТР- Планета» і «Перший канал. Всесвітня Мережа».

 

Як писала «Детектор медіа», російські оператори почали відключати телеканал «Дождь». Телеканал на сайті та в соцмережах розмістив опитування «Чи потрібно було здати Ленінград, щоб зберегти сотні тисяч життів?», яке викликало хвилю критики. Згодом опитування видалили, а телеканал вибачився. У зв'язку зі скаргою ветеранів Прокуратура Санкт-Петербурга розпочала перевірку телеканалу «Дождь».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY