«Україна» повертає в ефір ранкове шоу в оновленому форматі

«Україна» повертає в ефір ранкове шоу в оновленому форматі

15 Січня 2014
6910
15 Січня 2014
11:41

«Україна» повертає в ефір ранкове шоу в оновленому форматі

6910
Ведучі – Тала Калатай, Ольга Бутко й Антон Диндар. Проект виробляє «ТелеПро»
«Україна» повертає в ефір ранкове шоу в оновленому форматі
«Україна» повертає в ефір ранкове шоу в оновленому форматі

Телеканал «Україна» повертає в ефір своє ранкове шоу «Ранок з Україною», призупинене на початку вересня 2013-го. Перший випуск програми в оновленому форматі вийде 10 лютого о 7:00, повідомляє прес-служба каналу.

 

З попередніх ведучих ранкового шоу «України» (Дмитро та Владислав Грузинські, Світлана Катренко і Тала Калатай) залишилася тільки Тала Калатай. Разом з нею програму вестимуть Ольга Бутко й Антон Диндар.

 

 

 

Програма триватиме дві години (із 7:00 до 9:00) і складатиметься з інформативних сюжетів, практичних порад від професіоналів. У проекті буде низка рубрик: «Мода і стиль», «Експрес-сніданок» (про різні сніданки), «Наш вибір» (як купувати якісні товари), «Технотека» (як вибирати новинки побутової техніки), «Маю право» (правові питання та як уберегти себе від неприємних ситуацій), «Школа здоров'я», «Діти-квіти», «Питання зранку», «Світ навколо» та інші.

 

Виробництвом шоу для «України» відтепер займається продакшн-компанія «ТелеПро», що разом з каналом входить до холдингу «Медіа Група Україна». Раніше «Ранок з Україною» виробляв департамент інформаційного мовлення каналу «Україна».

 

«Головне завдання нашого шоу - дати глядачеві можливість відчути себе краще і почати день з посмішкою, - каже директор «ТелеПро» Єгор Некрушев. - Ми оновили концепцію проекту, додали безліч рубрик, завдяки яким кожен телеглядач отримає поради з різних галузей життя від професіоналів своєї справи і, звичайно ж, зможе провести майбутній день успішно і в хорошому настрої».

 

Спеціально до запуску шоу студія проекту також була оновлена. Були побудовані: міні-студія зі справжньою кухнею, просторий шоу-рум і майстерня. Оформлення студії, яка знаходиться в багатофункціональному ньюзрумі телеканалу «Україна», тепер виконане в гамі теплих жовтих і зелених кольорів. В інтер'єрі використані натуральні матеріали - дерев'яні панелі, живі рослини і справжній водоспад, повідомляє прес-служба каналу.

 

Нагадаємо, «Ранок з Україною» почав виходити в ефір 28 серпня 2012 року. 15 липня 2013 року «Україна» запустив оновлене ранкове шоу під слоганом «Корисний початок нового дня». Однак уже 9 вересня програму було призупинено через «нерівні показники телеперегляду». «Україна» вирішила доопрацювати концепцію та наповнення ранкового шоу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6910
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
...
3763 дн. тому
Как не смотрели утро на Украине - так и не будут. проект не жилец
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду