detector.media
15.01.2014 11:41
«Україна» повертає в ефір ранкове шоу в оновленому форматі
«Україна» повертає в ефір ранкове шоу в оновленому форматі
Ведучі – Тала Калатай, Ольга Бутко й Антон Диндар. Проект виробляє «ТелеПро»

Телеканал «Україна» повертає в ефір своє ранкове шоу «Ранок з Україною», призупинене на початку вересня 2013-го. Перший випуск програми в оновленому форматі вийде 10 лютого о 7:00, повідомляє прес-служба каналу.

 

З попередніх ведучих ранкового шоу «України» (Дмитро та Владислав Грузинські, Світлана Катренко і Тала Калатай) залишилася тільки Тала Калатай. Разом з нею програму вестимуть Ольга Бутко й Антон Диндар.

 

 

 

Програма триватиме дві години (із 7:00 до 9:00) і складатиметься з інформативних сюжетів, практичних порад від професіоналів. У проекті буде низка рубрик: «Мода і стиль», «Експрес-сніданок» (про різні сніданки), «Наш вибір» (як купувати якісні товари), «Технотека» (як вибирати новинки побутової техніки), «Маю право» (правові питання та як уберегти себе від неприємних ситуацій), «Школа здоров'я», «Діти-квіти», «Питання зранку», «Світ навколо» та інші.

 

Виробництвом шоу для «України» відтепер займається продакшн-компанія «ТелеПро», що разом з каналом входить до холдингу «Медіа Група Україна». Раніше «Ранок з Україною» виробляв департамент інформаційного мовлення каналу «Україна».

 

«Головне завдання нашого шоу - дати глядачеві можливість відчути себе краще і почати день з посмішкою, - каже директор «ТелеПро» Єгор Некрушев. - Ми оновили концепцію проекту, додали безліч рубрик, завдяки яким кожен телеглядач отримає поради з різних галузей життя від професіоналів своєї справи і, звичайно ж, зможе провести майбутній день успішно і в хорошому настрої».

 

Спеціально до запуску шоу студія проекту також була оновлена. Були побудовані: міні-студія зі справжньою кухнею, просторий шоу-рум і майстерня. Оформлення студії, яка знаходиться в багатофункціональному ньюзрумі телеканалу «Україна», тепер виконане в гамі теплих жовтих і зелених кольорів. В інтер'єрі використані натуральні матеріали - дерев'яні панелі, живі рослини і справжній водоспад, повідомляє прес-служба каналу.

 

Нагадаємо, «Ранок з Україною» почав виходити в ефір 28 серпня 2012 року. 15 липня 2013 року «Україна» запустив оновлене ранкове шоу під слоганом «Корисний початок нового дня». Однак уже 9 вересня програму було призупинено через «нерівні показники телеперегляду». «Україна» вирішила доопрацювати концепцію та наповнення ранкового шоу.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY