Super Radio вливається в UMH Group

Super Radio вливається в UMH Group

10 Січня 2014
7263
10 Січня 2014
16:40

Super Radio вливається в UMH Group

7263
Super Radio вливається в UMH Group
Super Radio вливається в UMH Group

Найближчим часом до медіахолдингу Сергія Курченко UMH Group увійде радіостанція Super Radio. Про це з посиланням на власні джерела пише «ЛігаБізнесІнформ».

 

«Продажі реклами ще не є об'єднані, але весь персонал Super Radio переїхав в офіс UMH», - повідомив один зі співрозмовників. За словами іншого, з кінця листопада більшість передавачів Super Radio обслуговує дочірня компанія UMH.

 

У прес-службі компанії «ВЕТЕК-Медіа», що управляє UMH, і самої медіагрупи від коментарів відмовилися. Але на сайті Super Radio в якості контактної вже вказано електронну адресу, зареєстровану на домені радіогрупи UMH - super@radiogroup.com.ua. А в офіційних умовах розіграшу призів від станції серед радіослухачів, який проходив у грудні, зазначено офісну адресу UMH - вулиця Фрунзе, 104-а. Крім того, з 13 листопада Super Radio вказано одним з активів UMH у статті про групу в онлайн-енциклопедії «Вікіпедія».

 

За словами одного з колишніх співробітників станції, керівник «ВЕТЕК-Медіа» Юрій Ровенський проводив аудит Super Radio ще наприкінці серпня. 5 листопада ВЕТЕК закрив угоду з купівлі UMH, а 12 листопада гендиректор радіогрупи UMH Юрій Голік приїхав в офіс Super Radio і повідомив співробітникам, що вони повинні переїхати в офіс UMH, розповідає джерело. «Голова правління радіогрупи UMH Валентин Резниченко сказав, що всім збережуть робочі місця, але в підсумку більшість співробітників написали заяви про звільнення за згодою сторін», - розповідає співрозмовник.

 

Зв'язатися з Юрієм Ровенським виданню не вдалося, а Юрій Голік від коментарів відмовився.

 

Після того як Super Radio остаточно увійде в UMH, її формат зміниться, стверджує колишній співробітник станції. «Попередньо планували запуск на березень», - відзначає він. У вересні на Super Radio почався перехідний період, свого контенту стало значно менше. В ефірі лунають новини, підготовлені для «Нашого радіо» (станція також входить в UMH ), з яких іноді навіть не вирізають позивні.

 

Нагадаємо, що Super Radio з'явилося у 2011 році, після того як нікому невідома раніше компанія ДП «Новий обрій» отримала безпрецедентну кількість частот - 55 - на конкурсі Національної ради з питань телебачення і радіомовлення. Кіпрські власники «Нового обрію», за даними «Детектор медіа», були пов'язані з Валерієм Хорошковським. Однак у групі «Інтер», якою тоді володів пан Хорошковський, заперечували його причетність до «Нового обрію» (Super Radio).

 

За даними джерел «ЛігаБізнесІнформ», коли в лютому минулого року Валерій Хорошковський продав групу «Інтер» Дмитру Фірташу і Сергію Льовочкіну, він вийшов і з Super Radio, віддавши станцію в розпорядження її міноритарному власникові - першому віце-прем'єру Сергію Арбузову. А зараз пан Арбузов нібито передає станцію Сергію Курченку, який уже володіє UMH і зараз консолідує ці активи, стверджує джерело. Зв'язатися з паном Хорошковським виданню не вдалося.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7263
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
kos
3222 дн. тому
Прошу подметить, тут коррупции вообще нету :) Если меняется собственник, не трогайте же ДиДжеев... С такого радио ооо, сделали такое ГГГ... И так во всей стране... Обидно!
1
3750 дн. тому
закономерный финал безликой станции супер радио. Этого и следовало ожидать. Повторение судьбы Радио 5.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду