detector.media
10.01.2014 16:40
Super Radio вливається в UMH Group
Super Radio вливається в UMH Group

Найближчим часом до медіахолдингу Сергія Курченко UMH Group увійде радіостанція Super Radio. Про це з посиланням на власні джерела пише «ЛігаБізнесІнформ».

 

«Продажі реклами ще не є об'єднані, але весь персонал Super Radio переїхав в офіс UMH», - повідомив один зі співрозмовників. За словами іншого, з кінця листопада більшість передавачів Super Radio обслуговує дочірня компанія UMH.

 

У прес-службі компанії «ВЕТЕК-Медіа», що управляє UMH, і самої медіагрупи від коментарів відмовилися. Але на сайті Super Radio в якості контактної вже вказано електронну адресу, зареєстровану на домені радіогрупи UMH - super@radiogroup.com.ua. А в офіційних умовах розіграшу призів від станції серед радіослухачів, який проходив у грудні, зазначено офісну адресу UMH - вулиця Фрунзе, 104-а. Крім того, з 13 листопада Super Radio вказано одним з активів UMH у статті про групу в онлайн-енциклопедії «Вікіпедія».

 

За словами одного з колишніх співробітників станції, керівник «ВЕТЕК-Медіа» Юрій Ровенський проводив аудит Super Radio ще наприкінці серпня. 5 листопада ВЕТЕК закрив угоду з купівлі UMH, а 12 листопада гендиректор радіогрупи UMH Юрій Голік приїхав в офіс Super Radio і повідомив співробітникам, що вони повинні переїхати в офіс UMH, розповідає джерело. «Голова правління радіогрупи UMH Валентин Резниченко сказав, що всім збережуть робочі місця, але в підсумку більшість співробітників написали заяви про звільнення за згодою сторін», - розповідає співрозмовник.

 

Зв'язатися з Юрієм Ровенським виданню не вдалося, а Юрій Голік від коментарів відмовився.

 

Після того як Super Radio остаточно увійде в UMH, її формат зміниться, стверджує колишній співробітник станції. «Попередньо планували запуск на березень», - відзначає він. У вересні на Super Radio почався перехідний період, свого контенту стало значно менше. В ефірі лунають новини, підготовлені для «Нашого радіо» (станція також входить в UMH ), з яких іноді навіть не вирізають позивні.

 

Нагадаємо, що Super Radio з'явилося у 2011 році, після того як нікому невідома раніше компанія ДП «Новий обрій» отримала безпрецедентну кількість частот - 55 - на конкурсі Національної ради з питань телебачення і радіомовлення. Кіпрські власники «Нового обрію», за даними «Детектор медіа», були пов'язані з Валерієм Хорошковським. Однак у групі «Інтер», якою тоді володів пан Хорошковський, заперечували його причетність до «Нового обрію» (Super Radio).

 

За даними джерел «ЛігаБізнесІнформ», коли в лютому минулого року Валерій Хорошковський продав групу «Інтер» Дмитру Фірташу і Сергію Льовочкіну, він вийшов і з Super Radio, віддавши станцію в розпорядження її міноритарному власникові - першому віце-прем'єру Сергію Арбузову. А зараз пан Арбузов нібито передає станцію Сергію Курченку, який уже володіє UMH і зараз консолідує ці активи, стверджує джерело. Зв'язатися з паном Хорошковським виданню не вдалося.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY