Жеребкування Ліги чемпіонів та Ліги Європи УЄФА покаже «Футбол 1»

Жеребкування Ліги чемпіонів та Ліги Європи УЄФА покаже «Футбол 1»

13 Грудня 2013
6806
13 Грудня 2013
16:28

Жеребкування Ліги чемпіонів та Ліги Європи УЄФА покаже «Футбол 1»

6806
Жеребкування Ліги чемпіонів та Ліги Європи УЄФА покаже «Футбол 1»
Жеребкування Ліги чемпіонів та Ліги Європи УЄФА покаже «Футбол 1»

У понеділок, 16 грудня телеканал «Футбол 1» покаже жеребкування 1/8 Ліги чемпіонів УЄФА та 1/16 та 1/8 фіналів Ліги Європи УЄФА. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Трансляція жеребкування 1/8 фіналу Ліги чемпіонів розпочнеться о 13.00.

 

У церемонії, яка пройде у Ньйоні (Швейцарія), візьмуть участь 16 найсильніших клубів Європи. О 12.30 в ефірі «Футбол 1» також вийде програма «Ліга чемпіонів». У студії обговорять можливі результати жеребкування, а також нагадають глядачам шлях кожної з команд до єврокубку.

 

Жеребкування 1/16 фіналу та 1/8 фіналу Ліги Європи канал покаже о 14.00.

 

У церемонії візьмуть участь 32 команди: по дві найсильніші з 12 груп, а також вісім клубів, що зайняли треті місця на груповому етапі Ліги чемпіонів. У пару плей-офф не можуть потрапити команди з однієї країни, а також ті, які зустрічалися на груповому етапі. Одразу чотири українські клуби: донецький «Шахтар», дніпропетровський «Дніпро», київський «Динамо» і одеський «Чорноморець», за результатами церемонії дізнаються своїх суперників.

 

До жеребкування о 13.30 і одразу після церемонії в програмі «Шлях до Турина»  експерти проаналізують результати, а також обговорять перспективи і шанси клубів.

 

Як писала «Детектор медіа», медіахолдинг «Медіа Група Україна» виграв тендер на трансляцію матчів фінальної частини Чемпіонату Європи-2016 у Франції. До Євро-2016 канали «Україна», «Футбол 1» і «Футбол 2» також випустять спеціальні тематичні програми, присвячені поєдинкам чемпіонату.

 

Починаючи з січня 2014 року, «Футбол 1» та «Футбол 2» будуть доступні для кабельних і супутникових операторів виключно в єдиному дистрибуційному пакеті. Також із січня кожен з каналів буде доступний в SD та HD версіях (наразі в HD мовить лише «Футбол+»). Із червня 2014 року, до старту фінальної частини Чемпіонату світу з футболу-2014 у Бразилії, почнуть мовлення «Футбол 1HD» та «Футбол 2HD».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6806
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду