Севгіль Мусаєва запускає діловий інтернет-проект

Севгіль Мусаєва запускає діловий інтернет-проект

25 Листопада 2013
6811
25 Листопада 2013
19:05

Севгіль Мусаєва запускає діловий інтернет-проект

6811
Севгіль Мусаєва запускає діловий інтернет-проект
Севгіль Мусаєва запускає діловий інтернет-проект

Екс-журналістка журналу «Forbes Украина» Севгіль Мусаєва запускає інтернет-проект Hubs. Про це вона розповіла в коментарі «Детектор медіа».

 

Запуск проекту Hubs планується на перший квартал 2014 року. Це ділове інтернет-видання буде, зі слів пані Мусаєвої, «несхожим на те, що зараз є на українському медіаринку - і за дизайном, і за формою подачі текстів та інформації».

 

Зокрема, у Hubs значна увага приділятиметься фото та візуалізації. «Щодо тематики, це буде видання про те, як робити бізнес у нашій країні. Ми, наприклад, дуже багато уваги будемо приділяти молодій генерації бізнесменів, стартапам. Також плануються розділи "Бізнес", "Дискусії" та "Влада"», - розповіла керівник нового проекту.

 

На сторінці Hubs у Facebook уже розміщено анонси публікацій. Зокрема, матеріалу про порівняльний аналіз літаків - українського АН 148 та бразильского Embraer 190, а також статті, автори якої шукають відповідь на запитання «Що діяти зі збитковими вугільними підприємствами?».

 

Щодо назви Севгіль Мусаєва зазначила: «Hubs - це вузол, концентратор, центр. Саме таким центром найважливішої, найактуальнішої інформації мають стати наші розділи-хаби».

 

До складу команди окрім Севгіль Мусаєвої увійде ще кілька журналістів.

 

Інші подробиці, у тому числі джерела фінансування, пані Мусаєва обіцяє розповісти згодом.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6811
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду