detector.media
25.11.2013 19:05
Севгіль Мусаєва запускає діловий інтернет-проект
Севгіль Мусаєва запускає діловий інтернет-проект

Екс-журналістка журналу «Forbes Украина» Севгіль Мусаєва запускає інтернет-проект Hubs. Про це вона розповіла в коментарі «Детектор медіа».

 

Запуск проекту Hubs планується на перший квартал 2014 року. Це ділове інтернет-видання буде, зі слів пані Мусаєвої, «несхожим на те, що зараз є на українському медіаринку - і за дизайном, і за формою подачі текстів та інформації».

 

Зокрема, у Hubs значна увага приділятиметься фото та візуалізації. «Щодо тематики, це буде видання про те, як робити бізнес у нашій країні. Ми, наприклад, дуже багато уваги будемо приділяти молодій генерації бізнесменів, стартапам. Також плануються розділи "Бізнес", "Дискусії" та "Влада"», - розповіла керівник нового проекту.

 

На сторінці Hubs у Facebook уже розміщено анонси публікацій. Зокрема, матеріалу про порівняльний аналіз літаків - українського АН 148 та бразильского Embraer 190, а також статті, автори якої шукають відповідь на запитання «Що діяти зі збитковими вугільними підприємствами?».

 

Щодо назви Севгіль Мусаєва зазначила: «Hubs - це вузол, концентратор, центр. Саме таким центром найважливішої, найактуальнішої інформації мають стати наші розділи-хаби».

 

До складу команди окрім Севгіль Мусаєвої увійде ще кілька журналістів.

 

Інші подробиці, у тому числі джерела фінансування, пані Мусаєва обіцяє розповісти згодом.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY