«Еcпpeсо.TV» розпочинає мовлення без ліцензії і покаже мітинг на підтримку євроінтеграції

«Еcпpeсо.TV» розпочинає мовлення без ліцензії і покаже мітинг на підтримку євроінтеграції

22 Листопада 2013
11744
22 Листопада 2013
13:12

«Еcпpeсо.TV» розпочинає мовлення без ліцензії і покаже мітинг на підтримку євроінтеграції

11744
«Еcпpeсо.TV» розпочинає мовлення без ліцензії і покаже мітинг на підтримку євроінтеграції
«Еcпpeсо.TV» розпочинає мовлення без ліцензії і покаже мітинг на підтримку євроінтеграції

Телеканал «Еcпpeсо.TV» планує розпочати цілодобове супутникове мовлення з 25 листопада без ліцензії Національної ради з питань телебачення і радіомовлення. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Мовлення здійснюватиметься з супутника Astra (параметри супутника для налаштування каналу: ASTRA-4A, 12379МГц, поляризація - H-горизонтальна, символьна швидкість 27500кСимв/с, FEC ¾).

 

Також 25 листопада стартує сайт телеканалу www.espresso.tv, на якому буде представлений «весь спектр думок відомих політиків, експертів, громадських діячів, митців, істориків, економістів».

 

«Символічно, що вперше у прямий ефір телеканал вийде у неділю, 24 листопада: "Еспресо.TV" транслюватиме мітинг проти зриву підписання угоди про асоціацію з Європейським союзом. (Як відомо, початок мітингу у Києві о 12.30)», - йдеться у повідомленні каналу.

 

Мовлення на постійній основі канал має намір розпочати з сьомої години ранку у понеділок, 25 листопада.

 

«Сьогодні в українських ЗМІ, у телевізійному просторі не вистачає саме балансу думок, можливості вільно висловлюватись на будь-які теми, які хвилюють суспільство. Команда «Еcпpeсо.TV» робитиме нове медіа відкрито і чесно, відверто говоритиме про найважливіше», - запевнив головний редактор телеканалу Вадим Денисенко.

 

Контент каналу складатимуть новини і авторські програми. Щодня о 17.30 виходитиме аналітична програма «Тренди», яка розповідатиме про найважливіші тенденції у житті суспільства. Ведучі програми - Марія Петренюк та Вадим Денисенко. Кожного дня о 19.00 у програмі Дмитра Крикуна «Політекономія» обговорюватимуться головні події дня. Підсумки дня журналіст Микола Вересень підводитиме о 20.30 у авторській програмі «Підсумки з Миколою Вереснем».

 

Щодня о 22.00 по буднях на каналі виходитимуть аналітичні тижневики. Зокрема, у понеділок в авторській програмі «Портніков» події тижня журналіст Віталій Портніков оцінюватиме через призму людей, особистостей, героїв чи антигероїв. У вівторок журналіст Сергій Потімков у програмі «P.S.» оцінить події тижня крізь призму сприйняття східного українця. У середу програма «Студія Захід» журналіста Антіна Борковського представить глядачам погляд західного українця.

 

Також свою авторську програму вестиме Микола Княжицький. Його програма називатиметься «Вечір з Миколою Княжицьким» і виходитиме в ефір щочетверга.

 

Нагадаємо, Національна рада з питань телебачення і радіомовлення зняла з порядку денного засідання 20 листопада питання про видачу ліцензії каналу «Еcпpeсо.TV».

 

Як повідомляла «Детектор медіа», спочатку телеканал «ЕспресоTV»  мав назватись «Новини-TV».  Через подібність його попереднього логотипу до знаку для товарів і послуг, що належить ТРК «Україна», канал поки не отримав ліцензії Нацради на супутникове мовлення. 

 

За програмною концепцією це має бути інформаційно-культурологічний канал: 16,5 годин становитимуть інформаційно-аналітичні та публіцистичні програми, 3 години - культурно-мистецькі, 3,5 години - реклама.

 

Засновниками компанії є дружина Княжицього Лариса Княжицька (99%) і колишній головний редактор тижневика «Коментарі» Вадим Денисенко (1%).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11744
Читайте також
21.11.2023 09:00
Дмитро Десятерик
для «Детектора медіа»
1 127
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду