detector.media
22.11.2013 13:12
«Еcпpeсо.TV» розпочинає мовлення без ліцензії і покаже мітинг на підтримку євроінтеграції
«Еcпpeсо.TV» розпочинає мовлення без ліцензії і покаже мітинг на підтримку євроінтеграції

Телеканал «Еcпpeсо.TV» планує розпочати цілодобове супутникове мовлення з 25 листопада без ліцензії Національної ради з питань телебачення і радіомовлення. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Мовлення здійснюватиметься з супутника Astra (параметри супутника для налаштування каналу: ASTRA-4A, 12379МГц, поляризація - H-горизонтальна, символьна швидкість 27500кСимв/с, FEC ¾).

 

Також 25 листопада стартує сайт телеканалу www.espresso.tv, на якому буде представлений «весь спектр думок відомих політиків, експертів, громадських діячів, митців, істориків, економістів».

 

«Символічно, що вперше у прямий ефір телеканал вийде у неділю, 24 листопада: "Еспресо.TV" транслюватиме мітинг проти зриву підписання угоди про асоціацію з Європейським союзом. (Як відомо, початок мітингу у Києві о 12.30)», - йдеться у повідомленні каналу.

 

Мовлення на постійній основі канал має намір розпочати з сьомої години ранку у понеділок, 25 листопада.

 

«Сьогодні в українських ЗМІ, у телевізійному просторі не вистачає саме балансу думок, можливості вільно висловлюватись на будь-які теми, які хвилюють суспільство. Команда «Еcпpeсо.TV» робитиме нове медіа відкрито і чесно, відверто говоритиме про найважливіше», - запевнив головний редактор телеканалу Вадим Денисенко.

 

Контент каналу складатимуть новини і авторські програми. Щодня о 17.30 виходитиме аналітична програма «Тренди», яка розповідатиме про найважливіші тенденції у житті суспільства. Ведучі програми - Марія Петренюк та Вадим Денисенко. Кожного дня о 19.00 у програмі Дмитра Крикуна «Політекономія» обговорюватимуться головні події дня. Підсумки дня журналіст Микола Вересень підводитиме о 20.30 у авторській програмі «Підсумки з Миколою Вереснем».

 

Щодня о 22.00 по буднях на каналі виходитимуть аналітичні тижневики. Зокрема, у понеділок в авторській програмі «Портніков» події тижня журналіст Віталій Портніков оцінюватиме через призму людей, особистостей, героїв чи антигероїв. У вівторок журналіст Сергій Потімков у програмі «P.S.» оцінить події тижня крізь призму сприйняття східного українця. У середу програма «Студія Захід» журналіста Антіна Борковського представить глядачам погляд західного українця.

 

Також свою авторську програму вестиме Микола Княжицький. Його програма називатиметься «Вечір з Миколою Княжицьким» і виходитиме в ефір щочетверга.

 

Нагадаємо, Національна рада з питань телебачення і радіомовлення зняла з порядку денного засідання 20 листопада питання про видачу ліцензії каналу «Еcпpeсо.TV».

 

Як повідомляла «Детектор медіа», спочатку телеканал «ЕспресоTV»  мав назватись «Новини-TV».  Через подібність його попереднього логотипу до знаку для товарів і послуг, що належить ТРК «Україна», канал поки не отримав ліцензії Нацради на супутникове мовлення. 

 

За програмною концепцією це має бути інформаційно-культурологічний канал: 16,5 годин становитимуть інформаційно-аналітичні та публіцистичні програми, 3 години - культурно-мистецькі, 3,5 години - реклама.

 

Засновниками компанії є дружина Княжицього Лариса Княжицька (99%) і колишній головний редактор тижневика «Коментарі» Вадим Денисенко (1%).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY