7 листопада – прес-конференція з нагоди світової прем’єри українського документального фільму «Я – мобер»

6 Листопада 2013
4724
6 Листопада 2013
13:51

7 листопада – прес-конференція з нагоди світової прем’єри українського документального фільму «Я – мобер»

4724
7 листопада – прес-конференція з нагоди світової прем’єри українського документального фільму «Я – мобер»

7 листопада, у четвер, о 13:00, в інформаційному агентстві «Укрінформ» (вул. Богдана Хмельницького, 8/16, ст. метро «Театральна») відбудеться прес-конференція з нагоди одночасного старту в 14 містах світу українського документального фільму «Я - мобер».

 

Спікери прес-конференції:

- голова Держкіно України Катерина Копилова

- режисери фільму Олена Дем'яненко та Дмитро Томашпольський

- продюсер фільму Андрій Азарін

- українські мобери

- фахівець у галузі флеш-мобу (викладач одного з київських вишів).

 

Акредитація за тел. 280-05-18, 066 795 82 81 та е-mail: olena-dergkino@ukr.net.

 

«Я - мобер» (Flash Mobber) - документальний фільм Олени Дем'яненко та Дмитра Томашпольського (2013 р., 52 хв), знятий кінокомпанією «Гагарин Медіа» на замовлення Державного агентства України з питань кіно.

 

Це стрічка про унікальне явище - флеш-моби. Картина розповідає про національні особливості українського флеш-мобу в європейському і світовому контексті у веселій та цікавій формі. Дівчина Оля зі Львова приїжджає до Києва, щоби познайомитися з київськими моберами («бобрами») і взяти участь у їхніх акціях. Оля мріє організувати моб у своєму рідному місті. Зблизившись із «бобрами», вона вирішує організувати світовий флеш-моб. І їй це вдається! Хлопці з України залучають до своєї ідеї моберів більш ніж з 30 країн.

 

Зйомки фільму відбувалися протягом 2012 року у Києві, Львові, Парижі, Женеві, Мілані, Лондоні, Лозанні, Цюріху, Турині, Женеві. Знімальній групі вдалося взяти інтерв'ю у «законспірованих» організаторів флеш-мобів і детально зафіксувати процеси організації та проведення флеш-мобів.

 

Одночасна прем`єра відбудеться 10 листопада, о 17.00 за київським часом. У кожному місті прем`єрі передуватиме флеш-моб.

 

Міста одночасної демонстрації: Київ, Париж, Цюріх, Мілан, Турин, Мюнхен, Лозанна, Лондон, Сеул, Нью-Йорк, Женева, Анкара, Сан-Паулу, Львів.

 

Прем`єра в Києві відбудеться в Будинку кіно.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4724
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду