detector.media
06.11.2013 13:51
7 листопада – прес-конференція з нагоди світової прем’єри українського документального фільму «Я – мобер»

7 листопада, у четвер, о 13:00, в інформаційному агентстві «Укрінформ» (вул. Богдана Хмельницького, 8/16, ст. метро «Театральна») відбудеться прес-конференція з нагоди одночасного старту в 14 містах світу українського документального фільму «Я - мобер».

 

Спікери прес-конференції:

- голова Держкіно України Катерина Копилова

- режисери фільму Олена Дем'яненко та Дмитро Томашпольський

- продюсер фільму Андрій Азарін

- українські мобери

- фахівець у галузі флеш-мобу (викладач одного з київських вишів).

 

Акредитація за тел. 280-05-18, 066 795 82 81 та е-mail: olena-dergkino@ukr.net.

 

«Я - мобер» (Flash Mobber) - документальний фільм Олени Дем'яненко та Дмитра Томашпольського (2013 р., 52 хв), знятий кінокомпанією «Гагарин Медіа» на замовлення Державного агентства України з питань кіно.

 

Це стрічка про унікальне явище - флеш-моби. Картина розповідає про національні особливості українського флеш-мобу в європейському і світовому контексті у веселій та цікавій формі. Дівчина Оля зі Львова приїжджає до Києва, щоби познайомитися з київськими моберами («бобрами») і взяти участь у їхніх акціях. Оля мріє організувати моб у своєму рідному місті. Зблизившись із «бобрами», вона вирішує організувати світовий флеш-моб. І їй це вдається! Хлопці з України залучають до своєї ідеї моберів більш ніж з 30 країн.

 

Зйомки фільму відбувалися протягом 2012 року у Києві, Львові, Парижі, Женеві, Мілані, Лондоні, Лозанні, Цюріху, Турині, Женеві. Знімальній групі вдалося взяти інтерв'ю у «законспірованих» організаторів флеш-мобів і детально зафіксувати процеси організації та проведення флеш-мобів.

 

Одночасна прем`єра відбудеться 10 листопада, о 17.00 за київським часом. У кожному місті прем`єрі передуватиме флеш-моб.

 

Міста одночасної демонстрації: Київ, Париж, Цюріх, Мілан, Турин, Мюнхен, Лозанна, Лондон, Сеул, Нью-Йорк, Женева, Анкара, Сан-Паулу, Львів.

 

Прем`єра в Києві відбудеться в Будинку кіно.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY