П’ять східноукраїнських телеканалів об’єднуються в медіагрупу (ДОПОВНЕНО)

П’ять східноукраїнських телеканалів об’єднуються в медіагрупу (ДОПОВНЕНО)

30 Жовтня 2013
6003
30 Жовтня 2013
15:36

П’ять східноукраїнських телеканалів об’єднуються в медіагрупу (ДОПОВНЕНО)

6003
Об’єднані канали будуть проводити єдину інформаційну та фінансову політику
П’ять східноукраїнських телеканалів об’єднуються в медіагрупу (ДОПОВНЕНО)
П’ять східноукраїнських телеканалів об’єднуються в медіагрупу (ДОПОВНЕНО)

Донецький телеканал «Донбас», дніпропетровський 34 телеканал, маріупольський телеканал «Сігма» та ще два невеликих регіональних канали об'єднуються в єдину медіагрупу. Про це повідомляє прес-служба 34-го каналу.

 

Про намір об'єднати східноукраїнські канали медіахолдингу «Медіа Група Україна» заявив генеральний директор 34-го телеканалу та телеканалу «Донбас» Юрій Сугак на прес-конференції, присвяченій 20-річчю 34-го каналу.

 

Пан Сугак уточнив «Детектор медіа», що крім 34-го каналу, «Донбасу» та «Сігми» йдеться про телеканал «ТВ-Сфера» з Харцизька (їхніми власниками, за даними держреєстру ТРО, вже є «Медіа Група Україна», а директором - Юрій Сугак). Щодо п'ятого невеликого каналу питання, зі слів пана Сугака, ще вирішується. Офіційно про остаточне об'єднання буде повідомлено найближчим часом.

 

«Є ціла група каналів, які знаходяться на різних територіях, тим не менш, вони можуть і повинні працювати разом. Кожен з цих каналів збереже свій власний бренд, своє власне наповнення, свій тісний зв'язок з регіоном. Ніхто краще 34-го телеканалу не може знати, що відбувається в Дніпропетровську, а телеканалу "Донбас" - у Донецьку. Але ми розуміємо, що ці телеканали мають багато спільного», - сказав пан Сугак на прес-конференції.

 

Загальний штат регіональної медіагрупи - 350 осіб. Кожен канал виробляє в середньому 10 годин власного продукту на день, повідомив пан Сугак.

 

Канали, що входять до медіагрупи, будуть організовувати телемости, проводити спільні телемарафони, обмінюватися інформацією, влаштовувати спільні ефіри. У спільних проектах новоствореної медіагрупи будуть задіяні потужності ТРК «Україна».

 

Наразі у медіагрупі йде робота над створенням спільної для всіх каналів політики продажів. Мовники будуть виробляти спільний контент, який буде актуальним на територіях, на яких мовлять канали, що об'єднались.

 

«Перший подібний продукт - програма, присвячена кіно. Далі буде створена програма, присвячена IT- технологіями. Суть в тому , що контент створюється на одному з каналів, а потім розміщується на інших. Таким чином, можна виробляти дешево, якісно і вигідно», - йдеться у повідомленні прес-служби.

 

Паралельно з розробкою політики продажів медіагрупа працює і над планом ведення інформаційної політики.

 

«Якщо у сусідній області відбувається щось цікаве для місцевого глядача, то чому б це не показати? Така позиція відкриває нові можливості. Якщо губернатор Дніпропетровської області їде в Донецьк, то 34 канал може не посилати туди власну знімальну групу, а скористатися допомогою телеканалу «Донбас», - зазначив Юрій Сугак.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», у середині серпня керівник телеканалу «Донбас» (холдинг «Медіа Група Україна») Юрий Сугак очолив дніпропетровський 34 канал.

 

 «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6003
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду