Inter Media Group продаватиме рекламу на «НТВ Мир»

Inter Media Group продаватиме рекламу на «НТВ Мир»

24 Жовтня 2013
6439
24 Жовтня 2013
16:55

Inter Media Group продаватиме рекламу на «НТВ Мир»

6439
Inter Media Group продаватиме рекламу на «НТВ Мир»
Inter Media Group продаватиме рекламу на «НТВ Мир»

C 2014 року ексклюзивні права на дистрибуцію і виключне право продажу реклами на телеканалі «НТВ Мир» на території України отримує компанія «Торсат» (Inter Media Group ). Про це повідомляє прес-служба  Inter Media Group.

 

Раніше рекламні можливості каналу «НТВ мир»  продавав сейлз-хаус групи «1+1 медіа» «Плюси».

 

«Ми раді , що наш переговорний процес завершено. Уже в січні 2014 року в числі каналів, які представляє в Україні наша компанія "Торсат", з'явиться "НТВ Мир", міжнародна версія найбільшої російської незалежної телекомпанії. Канал "НТВ Мир" пропонує широкий вибір інформаційних, освітніх та розважальних програм, здатних зацікавити українських телеглядачів, а, значить, і представників рекламного ринку», - зазначила директор з розвитку Inter Media Group Ганна Безлюдна.

 

Нагадаємо, компанія «Торсат» входить до складу Inter Media Group і є ексклюзивним дистриб'ютором на території України телеканалів групи ( «Інтер», «К1», «К2», «НТН», «Мега», Zoom, «Enter -фільм», «Піксель»), телеканалів «Хокей», «Перший канал. Всесвітня мережа», «РТР- Планета», «Росія 24», «Карусель», «Будинок Кіно», «Час: далеке і близьке», «Телекафе», «Музика Первого», «Fashion TV», «Fashion TV HD», а також телеканалу «Інтер+» за межами України.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6439
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду