НТН збільшує кількість випусків програми «Свідок»

НТН збільшує кількість випусків програми «Свідок»

16 Жовтня 2013
7497
16 Жовтня 2013
16:40

НТН збільшує кількість випусків програми «Свідок»

7497
НТН збільшує кількість випусків програми «Свідок»
НТН збільшує кількість випусків програми «Свідок»

З 21 жовтня в ефірі в ефірі каналу НТН з'явиться ще один випуск програми надзвичайних новин «Свідок». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

З понеділка по четвер «Свідок» виходитиме додатково о 21.30.

 

«Ми орієнтовані на аудиторію з активною життєвою позицією, яка ходить на роботу, займається спортом, зайнята сімейними справами, витрачає мінімум по дві години на день на пробки, щоб дістатися додому. Ми розуміємо, що життя в місті не завжди входить в графік з 9 до 18, і, відповідно, глядачі не завжди встигають подивитися підсумковий випуск «Свідка» о 19.00. Тому, а також за численними проханнями телеглядачів, ми прийняли рішення додати ще один випуск о 21.30» , - каже програмний директор НТН Олександр Журавський.

 

Також «Свідок» виходить о 8.30, 16.45, 19.00. Щосуботи о 12.00 в ефірі НТН виходить підсумкова програма тижня «Головний свідок», в якій зібрані найбільш резонансні події тижня.

 

Нагадаємо, раніше в інтерв'ю «Детектор медіа» генеральний директор НТН Олександр Мельничук  розказав про наміри збільшити кількість випусків та запустити нову студію.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7497
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду