Людмила Добровольська стала ведучою на телеканалі БТБ

Людмила Добровольська стала ведучою на телеканалі БТБ

9 Жовтня 2013
9389
9 Жовтня 2013
11:41

Людмила Добровольська стала ведучою на телеканалі БТБ

9389
Людмила Добровольська стала ведучою на телеканалі БТБ
Людмила Добровольська стала ведучою на телеканалі БТБ

5 жовтня на телеканалі БТБ відбулася прем'єра підсумкової інформаційно-аналітичної програми  «Важливо. Тиждень», ведучою якої стала Людмила Добровольська. Про це повідомила прес-служба каналу.

 

«Важливо. Тиждень»  виходитиме в ефір щонеділі о 20.00.

 

Пані Добровольська вважає, що новий підсумковий проект необхідний глядачам для того, щоб дізнатись, як події в Україні та світі можуть вплинути на їх життя.

 

«Важливо  орієнтуватися у вирі подій, які відбуваються в Україні. Важливо знати, які економічні процеси керують світом. Важливо розуміти, як вони впливають на життя кожного з нас», - прокоментувала концепцію нової програми ведуча. 

 

Нагадаємо, раніше Людмила Добровольська працювала на каналі «Україна», де вела програму «Найрозумніший», яку було вирішено не продовжувати через низькі показники.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9389
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
журналист
3854 дн. тому
позор комментатору, который, не видя эфира, пишет бред. Люда станет гордостью любого канала. нашим журналистам у нее учиться и учиться. так же красива, обаятельна, четко ведет эфир и берет интервью. профи - везде профи) а канал, кстати, сделан, на диво, неслабо.
Срам-то
3854 дн. тому
Оце так впала. Позорисько
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду