Look At Media реформує київський офіс The Village і просуватиме інші видання

16 Вересня 2013
5143
16 Вересня 2013
11:40

Look At Media реформує київський офіс The Village і просуватиме інші видання

5143
Look At Media реформує київський офіс The Village і просуватиме інші видання

Медіахолдинг Look At Media змінює стратегію присутності в Україні. Про це повідомляє видання The Village.

 

Київська редакція The Village стане більш компактною. Окрім цього у великих містах України буде створено мережу власних кореспондентів.

 

Тепер видання буде менше концентруватися на Києві та більше - на Одесі, Львові, Харкові, Маріуполі та інших містах. Геотег «Київ» буде, як і раніше, доступний читачам The Village.

 

«Ми плануємо закрити службу новин і сконцентруватися на великих матеріалах і наших традиційних рубриках», - пояснив CEO Look At Media Олексій Аметов.

 

Також Look At Media буде приділяти більше уваги просуванню в Україні інших своїх видань - Look At Me, Furfur, Wonderzine.

 

У відповідь на це повідомлення, на свої  сторінці у Facebook головний редактор «The Village. Київ» Євген Сафонов висловив занепокоєння, що ці зміни свідчать про закриття київської редакції: «Я не знаю, що буде представляти собою "більш компактна" київська редакція. Всі 6 штатних співробітників сьогодні працюють останній день. Я також не знаю, які рубрики залишаться, в якому вигляді, як часто буде оновлюватися потік».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5143
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду