detector.media
16.09.2013 11:40
Look At Media реформує київський офіс The Village і просуватиме інші видання

Медіахолдинг Look At Media змінює стратегію присутності в Україні. Про це повідомляє видання The Village.

 

Київська редакція The Village стане більш компактною. Окрім цього у великих містах України буде створено мережу власних кореспондентів.

 

Тепер видання буде менше концентруватися на Києві та більше - на Одесі, Львові, Харкові, Маріуполі та інших містах. Геотег «Київ» буде, як і раніше, доступний читачам The Village.

 

«Ми плануємо закрити службу новин і сконцентруватися на великих матеріалах і наших традиційних рубриках», - пояснив CEO Look At Media Олексій Аметов.

 

Також Look At Media буде приділяти більше уваги просуванню в Україні інших своїх видань - Look At Me, Furfur, Wonderzine.

 

У відповідь на це повідомлення, на свої  сторінці у Facebook головний редактор «The Village. Київ» Євген Сафонов висловив занепокоєння, що ці зміни свідчать про закриття київської редакції: «Я не знаю, що буде представляти собою "більш компактна" київська редакція. Всі 6 штатних співробітників сьогодні працюють останній день. Я також не знаю, які рубрики залишаться, в якому вигляді, як часто буде оновлюватися потік».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY