Шоу Дзідзьо та Єфросиніної стартували з невисокими показниками

Шоу Дзідзьо та Єфросиніної стартували з невисокими показниками

4 Вересня 2013
7410
4 Вересня 2013
17:41

Шоу Дзідзьо та Єфросиніної стартували з невисокими показниками

7410
Шоу Дзідзьо та Єфросиніної стартували з невисокими показниками
Шоу Дзідзьо та Єфросиніної стартували з невисокими показниками

Прем'єри двох форматних шоу Нового каналу - «Співай, якщо зможеш» та «Знайти крайнього» - стартували з показниками, нижчими за середні каналу.

 

2 вересня другий сезон «Співай, якщо зможеш» за аудиторією 14-49 взяв рейтинг 1,61%, частку 6,8% (вибірка «50 тис.+») та рейтинг 1,24%, частку 5,04% (вибірка «Вся Україна»).

 

3 вересня ігрове шоу Марії Єфросиніної «Знайти крайнього» за аудиторією 14-49 взяло рейтинг 1,34%, частку 5,52% (вибірка «50 тис.+») та рейтинг 1,69%, частку 6,42% (вибірка «Вся Україна»).

 

Обидва проекти вийшли о 22:00.

 

Минулого тижня (26 серпня - 1 вересня) Новий канал мав частку 7,69% за 14-49, «50 тис.+» та 7,8% за 14-49, «Вся Україна».

 

Нагадаємо, «Співай, якщо зможеш» - вокальне ігрове шоу за форматом Sing if You Can компанії Zodiak Entertainment. У шоу беруть участь дві команди з чотирьох учасників - їм належить співати дві хвилини попри всі перешкоди. Новий сезон проекту ведуть треш-артист Дзідзьо й телеведуча Олена Мусієнко, у журі - Сергій Притула, Анна Седокова, Дмитро Коляденко. Перший сезон програми виходив на каналі у 2011 році. Тоді її вели Маша Єфросиніна та Сергій Притула, а в журі був Сергій Кузін.

 

«Знайти крайнього» - ігрове шоу за форматом First and Last компанії Endemol. У шоу важливі азарт, любов до життя, природне чуття та уважність. У п'яти раундах програми братимуть участь 11 учасників. За умовами шоу, фіналіст самостійно визначить суму свого виграшу. В оригінальній версії шоу ведучим є харизматичний чоловік, а його головною помічницею - сексуальна дівчина. Україна буде першою країною, де ведучою стане жінка - Маша Єфросиніна, а помічником - чоловік - Євген Сморигін.

 

Дані дослідження телевізійної аудиторії, яке реалізують GfK Ukraine і «Комунікаційний альянс» (моніторинг), надані ІТК. Правовласником ліцензії на софт є ІТК. Дані розраховані для населення віком 14-49 (вибірки «Вся Україна» та «50 тис.+»). У матеріалі використані дані overnight. Дані представлені за показниками рейтингу та частки. Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії GfK чи ІТК.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7410
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Невсеравно
3889 дн. тому
Жалко Новый. Отстой, деградация, плинтус, мелко и пошло. Да и не жалко.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду