detector.media
04.09.2013 17:41
Шоу Дзідзьо та Єфросиніної стартували з невисокими показниками
Шоу Дзідзьо та Єфросиніної стартували з невисокими показниками

Прем'єри двох форматних шоу Нового каналу - «Співай, якщо зможеш» та «Знайти крайнього» - стартували з показниками, нижчими за середні каналу.

 

2 вересня другий сезон «Співай, якщо зможеш» за аудиторією 14-49 взяв рейтинг 1,61%, частку 6,8% (вибірка «50 тис.+») та рейтинг 1,24%, частку 5,04% (вибірка «Вся Україна»).

 

3 вересня ігрове шоу Марії Єфросиніної «Знайти крайнього» за аудиторією 14-49 взяло рейтинг 1,34%, частку 5,52% (вибірка «50 тис.+») та рейтинг 1,69%, частку 6,42% (вибірка «Вся Україна»).

 

Обидва проекти вийшли о 22:00.

 

Минулого тижня (26 серпня - 1 вересня) Новий канал мав частку 7,69% за 14-49, «50 тис.+» та 7,8% за 14-49, «Вся Україна».

 

Нагадаємо, «Співай, якщо зможеш» - вокальне ігрове шоу за форматом Sing if You Can компанії Zodiak Entertainment. У шоу беруть участь дві команди з чотирьох учасників - їм належить співати дві хвилини попри всі перешкоди. Новий сезон проекту ведуть треш-артист Дзідзьо й телеведуча Олена Мусієнко, у журі - Сергій Притула, Анна Седокова, Дмитро Коляденко. Перший сезон програми виходив на каналі у 2011 році. Тоді її вели Маша Єфросиніна та Сергій Притула, а в журі був Сергій Кузін.

 

«Знайти крайнього» - ігрове шоу за форматом First and Last компанії Endemol. У шоу важливі азарт, любов до життя, природне чуття та уважність. У п'яти раундах програми братимуть участь 11 учасників. За умовами шоу, фіналіст самостійно визначить суму свого виграшу. В оригінальній версії шоу ведучим є харизматичний чоловік, а його головною помічницею - сексуальна дівчина. Україна буде першою країною, де ведучою стане жінка - Маша Єфросиніна, а помічником - чоловік - Євген Сморигін.

 

Дані дослідження телевізійної аудиторії, яке реалізують GfK Ukraine і «Комунікаційний альянс» (моніторинг), надані ІТК. Правовласником ліцензії на софт є ІТК. Дані розраховані для населення віком 14-49 (вибірки «Вся Україна» та «50 тис.+»). У матеріалі використані дані overnight. Дані представлені за показниками рейтингу та частки. Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії GfK чи ІТК.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY