На Першому національному стартують Дні корейського кіно

На Першому національному стартують Дні корейського кіно

30 Серпня 2013
8363
30 Серпня 2013
13:48

На Першому національному стартують Дні корейського кіно

8363
На Першому національному стартують Дні корейського кіно
На Першому національному стартують Дні корейського кіно

2 вересня на Першому національному розпочнуться Дні корейського кіно - телеканал покаже кілька фільмів, наданих Національній телекомпанії України (НТКУ) південнокорейським мовником Arirang TV. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

В ефірі Першого з 2 по 8 вересня вийдуть вісім фільмів - «Подорож», «Сеул», «Друга половина», «Місто журавлів», «Народжена в...», «Бюро знахідок», «Йосу» та «Доктор Джамп». У кожній з обраних стрічок ідеться про людські стосунки та життєві цінності - дружбу, любов, культуру. Кожен фільм розкриває проблеми виховання, етапи становлення особистості, формування ціннісних орієнтирів.

 

У програмі на сайті Першого національного значиться, що корейські фільми виходитимуть в ефір по буднях з 15.30. У п'ятницю, 6 вересня, канал покаже одразу дві стрічки - «Бюро знахідок» та дві серії телефільму «Народжена в...». У суботу, 7 вересня, корейський ігровий фільм «Місто журавлів» вийде о 10.20 ранку.

 

Як повідомляла «Детектор медіа»,  2 серпня програма «Як це?» виробництва Національної телекомпанії України (НТКУ) виходитиме в ефірі південнокорейського мовника Arirang TV.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8363
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Віктор 29
3863 дн. тому
Сподіваюсь з укр. озвученням державний канал крутитиме.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду