detector.media
30.08.2013 13:48
На Першому національному стартують Дні корейського кіно
На Першому національному стартують Дні корейського кіно

2 вересня на Першому національному розпочнуться Дні корейського кіно - телеканал покаже кілька фільмів, наданих Національній телекомпанії України (НТКУ) південнокорейським мовником Arirang TV. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

В ефірі Першого з 2 по 8 вересня вийдуть вісім фільмів - «Подорож», «Сеул», «Друга половина», «Місто журавлів», «Народжена в...», «Бюро знахідок», «Йосу» та «Доктор Джамп». У кожній з обраних стрічок ідеться про людські стосунки та життєві цінності - дружбу, любов, культуру. Кожен фільм розкриває проблеми виховання, етапи становлення особистості, формування ціннісних орієнтирів.

 

У програмі на сайті Першого національного значиться, що корейські фільми виходитимуть в ефір по буднях з 15.30. У п'ятницю, 6 вересня, канал покаже одразу дві стрічки - «Бюро знахідок» та дві серії телефільму «Народжена в...». У суботу, 7 вересня, корейський ігровий фільм «Місто журавлів» вийде о 10.20 ранку.

 

Як повідомляла «Детектор медіа»,  2 серпня програма «Як це?» виробництва Національної телекомпанії України (НТКУ) виходитиме в ефірі південнокорейського мовника Arirang TV.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY