Вийшов перший номер щотижневого журналу «Вести. Репортер»

Вийшов перший номер щотижневого журналу «Вести. Репортер»

30 Серпня 2013
8666
30 Серпня 2013
11:22

Вийшов перший номер щотижневого журналу «Вести. Репортер»

8666
Вийшов перший номер щотижневого журналу «Вести. Репортер»
Вийшов перший номер щотижневого журналу «Вести. Репортер»

Cьогодні, 30 серпня, надійшов у продаж перший номер щотижневого журналу «Вести. Репортер». Про це повідомляє прес-служба медіахолдингу «Мультимедіа інвест груп», що видає тижневик.

 

Журнал «Вести. Репортер» видається російською мовою і виходить у партнерстві з російським журналом «Русский репортер». За ліцензійною угодою «Весті. Репортер» отримало право на публікацію матеріалів «Русского репортера» на своїх сторінках.

 

Головний редактор журналу - Іскандер Хісамов, який раніше обіймав посаду головного редактора журналу «Эксперт-Украина».

 

«Особливість нашого журналу - ставка на якісну репортажну журналістику. Через живі репортажі , яскраві історії ми будемо подавати актуальні теми політики, економіки , соціального життя, спорту і культури . Якщо наш перший проект - газета і сайт «Вести» - це супермаркет новин, то «Вести. Репортер» - це бутік історій», - сказав Ігор Гужва , директор «Мультимедіа інвест груп» і видавець журналу.

 

«Ми відкидаємо кабінетний стиль. Головні жанри журналу «Вести. Репортер» - репортажі, нариси, замальовки, тобто матеріали, які вимагають особистої присутності та участі кореспондента. Ми будемо публікувати оповідання про реальне життя , повне конфліктів, боротьби, успіхів і поразок. У репортажі як жанрі зійшлися журналістика та література. Як окремий жанр мистецтва ми додаємо сюди фотографію. У нашому журналі ви побачите роботи кращих фотохудожників. Ми зробимо все , щоб кожен, хто взяв до рук «Репортер», прочитав його від кірки до кірки»,  - заявив головред Іскандер Хісамов.

 

Журнал виходитиме по п'ятницях. Свіжий номер вже доступний в місцях продажу преси у всіх містах України з населенням 50 тис. + . Наклад видання - 50 000 екземплярів.

 

З початку вересня почне працювати онлайн-журнал www.reporter.vesti.ua.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», тижневик «Вести. Репортер» коштуватиме у роздрібному продажу 10 гривень (рекомендована ціна). Видання виходитиме на 80 сторінках (плюс обкладинка) заявленим накладом 50 тисяч примірників. Про це «Детектор медіа» повідомив головний редактор журналу Іскандер Хісамов.

 

Дивіться відеорепортаж із редакції тижневика.

 

Нагадаємо, журнал «Вести. Репортер» стане другим друкованим виданням холдингу «Мультимедіа інвест груп» після щоденної газети «Вести» , запущеної в травні цього року одночасно з інтернет-виданням vesti.ua . У червні група придбала також телеканал UBR , на основі якого буде створено новинний телеканал «Вести TV». У планах медіахолдингу - також створення власної радіостанції. Керівником і власником «Мультимедіа інвест груп» є Ігор Гужва.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8666
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду