Сайт vesti.ua передав право на продаж реклами сейлз-хаузу Starlight Digital Sales

Сайт vesti.ua передав право на продаж реклами сейлз-хаузу Starlight Digital Sales

28 Серпня 2013
7712
28 Серпня 2013
13:23

Сайт vesti.ua передав право на продаж реклами сейлз-хаузу Starlight Digital Sales

7712
Сайт vesti.ua передав право на продаж реклами сейлз-хаузу Starlight Digital Sales
Сайт vesti.ua передав право на продаж реклами сейлз-хаузу Starlight Digital Sales

Рекламу у мультимедійному інтернет-виданні vesti.ua, яке стартувало одночасно із виходом газети «Вести», ексклюзивно буде реалізовувати сейлз-хауз цифрових продажів Starlight Digital Sales. Про це йдеться на сайті Marketing Media Review.

 

На думку керівника холдингу «Мультимедіа-інвест груп» і проекту «Вести» Ігоря Гужви, партнерство з сейлз-хаузом розширить спектр можливостей ресурсу vesti.ua для рекламодавців: «У Starlight Digital Sales працює команда з великим досвідом у сфері рекламного бізнесу, зокрема, в реалізації відеореклами, яка сьогодні дуже затребувана рекламодавцями».

 

За словами Світлани Могилевської, керівника Starlight Digital Sales, співпраця з vesti.ua має бути успішною через унікальний контент, який вироблятиметься ресурсом. «Для нас важливо співпрацювати тільки з майданчиками з власним унікальним контентом, ліцензійним відео та якісної аудиторією. Ми відзначили, що діяльність сайту vesti.ua з перших днів ґрунтується на постійному генеруванні власного унікального контенту, за яким стоять реальні журналісти зі своїми думками, почуттями, принципами. Партнерство дозволить нам якісно і кількісно наростити рекламний інвентар, а майданчик зможе ефективно монетизувати свій унікальний контент», - коментує пані Могилевська.

 

Інтернет-видання vesti.ua завдяки співпраці з Starlight Digital Sales сподівається захистити свій контент від нелегального використання іншими ресурсами. 

 

«Для нас дуже важливо, що Starlight Digital Sales входить до контент-партнерства «Чисте небо». Присутність майданчика в відеомережі Starlight Media, відкриває додаткові можливості перед нашим онлайн ресурсом щодо захисту свого контенту від нелегального використання і подальшої монетизації», - прокоментував комерційний директор ТОВ «Вести мас-медіа» Олександр Антонець.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», перше число нового тижневика «Вести. Репортер» холдингу «Мультимедіа-інвест груп» Ігоря Гужви вийде в п'ятницю, 30 серпня. Цю інформацію, поширену «Дусею», «Детектор медіа» підтвердив головний редактор видання Іскандер Хісамов.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7712
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду