Перше число тижневика «Вести. Репортер» вийде 30 серпня

Перше число тижневика «Вести. Репортер» вийде 30 серпня

27 Серпня 2013
11686
27 Серпня 2013
15:04

Перше число тижневика «Вести. Репортер» вийде 30 серпня

11686
Перше число тижневика «Вести. Репортер» вийде 30 серпня
Перше число тижневика «Вести. Репортер» вийде 30 серпня

Перше число нового тижневика «Вести. Репортер» холдингу «Мультимедіа-інвест груп» Ігоря Гужви вийде в п'ятницю, 30 серпня. Цю інформацію, поширену «Дусею», «Детектор медіа» підтвердив головний редактор видання Іскандер Хісамов (на фото).

 

Зі слів пана Хісамова, обсяг видання - 80 шпальт плюс обкладинка. Близько 75% контенту становитимуть власні матеріали, близько 25% - з «Русского репортера», за ліцензією якого видаватиметься «Вести. Репортер».

 

Нагадаємо, що журнал «Вести. Репортер» було зареєстровано 7 червня. Засновником є ТОВ «Медіа-репортер». Компанією керує Сергій Шмід - колишній директор з управління тиражами видавництва «Сьогодні мультимедіа», який нині відповідає за розповсюдження газети «Вести».

 

Журнал «Вести. Репортер» стане новим проектом холдингу «Мультимедіа-інвест груп» Ігоря Гужви. Першим проектом холдингу стала щоденна безкоштовна газета «Вести», яка стартувала у травні. Газета заснована і видається ТОВ «Вісті мас-медіа», керівником якого є Ігор Гужва.

 

Також «Мультимедіа-інвест груп» створює телеканал «Вести TV» на базі нещодавно придбаного супутникового телеканалу UBR і думає над запуском радіостанції «Вести FM».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11686
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду