detector.media
28.08.2013 13:23
Сайт vesti.ua передав право на продаж реклами сейлз-хаузу Starlight Digital Sales
Сайт vesti.ua передав право на продаж реклами сейлз-хаузу Starlight Digital Sales

Рекламу у мультимедійному інтернет-виданні vesti.ua, яке стартувало одночасно із виходом газети «Вести», ексклюзивно буде реалізовувати сейлз-хауз цифрових продажів Starlight Digital Sales. Про це йдеться на сайті Marketing Media Review.

 

На думку керівника холдингу «Мультимедіа-інвест груп» і проекту «Вести» Ігоря Гужви, партнерство з сейлз-хаузом розширить спектр можливостей ресурсу vesti.ua для рекламодавців: «У Starlight Digital Sales працює команда з великим досвідом у сфері рекламного бізнесу, зокрема, в реалізації відеореклами, яка сьогодні дуже затребувана рекламодавцями».

 

За словами Світлани Могилевської, керівника Starlight Digital Sales, співпраця з vesti.ua має бути успішною через унікальний контент, який вироблятиметься ресурсом. «Для нас важливо співпрацювати тільки з майданчиками з власним унікальним контентом, ліцензійним відео та якісної аудиторією. Ми відзначили, що діяльність сайту vesti.ua з перших днів ґрунтується на постійному генеруванні власного унікального контенту, за яким стоять реальні журналісти зі своїми думками, почуттями, принципами. Партнерство дозволить нам якісно і кількісно наростити рекламний інвентар, а майданчик зможе ефективно монетизувати свій унікальний контент», - коментує пані Могилевська.

 

Інтернет-видання vesti.ua завдяки співпраці з Starlight Digital Sales сподівається захистити свій контент від нелегального використання іншими ресурсами. 

 

«Для нас дуже важливо, що Starlight Digital Sales входить до контент-партнерства «Чисте небо». Присутність майданчика в відеомережі Starlight Media, відкриває додаткові можливості перед нашим онлайн ресурсом щодо захисту свого контенту від нелегального використання і подальшої монетизації», - прокоментував комерційний директор ТОВ «Вести мас-медіа» Олександр Антонець.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», перше число нового тижневика «Вести. Репортер» холдингу «Мультимедіа-інвест груп» Ігоря Гужви вийде в п'ятницю, 30 серпня. Цю інформацію, поширену «Дусею», «Детектор медіа» підтвердив головний редактор видання Іскандер Хісамов.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY