detector.media
28.08.2013 13:24
«Плюсплюс» запустить анімаційний проект «Корисні підказки»
«Плюсплюс» запустить анімаційний проект «Корисні підказки»

У новому телевізійному сезоні сімейний телеканал «Плюсплюс» групи «1+1 медіа» запустить анімаційний дитячий проект «Корисні підказки». Про це повідомила генеральний продюсер «Плюсплюс» Іванна Найда (на фото) на презентації 28 серпня.

 

У програмі в мультяшній формі даватимуть поради дітям, як вирішувати проблеми, ставити будь-які запитання, діяти в неочікуваних і складних ситуаціях. «Ідея виникла разом з наших психологом, - розповіла пані Найда. - Теми будуть, наприклад, страх нової школи, коли дражнять, коли ти товстий. Десь 20 ситуацій, з якими ми в дитинстві стикалися, і не завжди дорослі могли нам підказати вихід».

 

«Корисні підказки» почнуть виходити в ефір під час осінніх шкільних канікул. Планується 40 епізодів хронометражем 10 хвилин.

 

Проект на замовлення каналу знімає студія «Майстер Відео», режисер - Сергій Гаврилов (креативний продюсер «Вечірньої казки» на Першому національному та повнометражного 3D-мультфільму «Микита Кожем`яка»).

 

 

«Коли ми зробили першу пілотну серію, самі почалися сумніватися. Нам здалося, що 10 хвилин - забагато і складно для сприйняття. Ми провели фокус-групи в трьох українських школах, і результат нас вразив: дітям це цікаво, вони дивилися від початку до кінця, ставили питання. І ми навіть деякі кадри замінили, тому що вони здалися їм страшними», - розповіла пані Найда.

 

Нагадаємо, з 2 вересня на каналі «Плюсплюс» стартує дитячий анімаційний проект «Казка з татом».

 

«Детектор медіа»

 

Фото надані прес-службою каналу

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY